16 Temmuz 2014 Çarşamba

Tatile üç kala...

Bir telaş bir telaş bende. Söylemesi ayıp mı olur bilemedim şimdi ama söylemesem de olmayacak.. Kimileriniz soracak çünkü, nerelerdesin, niye yazmıyorsun falan diyecekler. Eh söylemek lazım bu durumda, blog yazarınız bu cumartesiden önümüzdeki cumartesiye kadar tatile gidiyor☺

tatile gitmek


"Yeni işe girmiştin, nasıl oldu?" diyenlerinize cevabımsa şu: Hem dürüstüm, hem de sanırım artık şanslıyım. Şanslıyım  derken gayet de kendimden eminim, nazar değmeyeceğini bile biliyorum..
Dürüstüm; çünkü iş görüşmesi sırasında :“ Bir hafta tatile gitmezsem olmaz, verimli çalışamam. Ücretsiz izin almak isterim temmuz ayında” demiştim.

Şanslıyım; çünkü iş görüşmesi sırasında patronum: “Ben ilk işimde ücretsiz izin almıştım, kendimi kötü hissetmiştim, bu nedenle ücretsiz izne karşıyım” demişti. Zaten bu cümleyi duyunca doğru yerde olduğumu hissetmiştim.


Çifte şanslıyım; zira bizim ofis 21-31 tarihleri arasında komple kapanıyor. Ofisin hepten kapalı olması demek, işlerde aklın kalmaması, tatilde zihnin tam anlamıyla boşalması demek, yani bir çalışan için gerçekten de bundan iyisi, Malatya'da kayısı.. Niye mi Şam değil de Malatya? İçimden öyle geldi, öyle dedim. Ben dedim oldu yani, hep birileri deyince oluyor ya, benim isyanım da bu olsun sabah sabah, hem daha masum ve daha sevimli.. 
Tatile gitmeden önceki enerji böyle bir şey demek ki, insan mutluluktan olsa gerek, daldan dala, konudan konuya atladığı yetmezmiş gibi saçma sapan espriler de yapabiliyor; umarım anlayışla karşılıyor ve “EvdeYazar'ın uslubu bozulmuş, bu ne biçim yazı?” demiyorsunuzdur şu anda..



Dedim ya, bir telaş bir telaş bende; bavulum sanal gerçeklikte hazır sayılır, sadece realitede doldurulması kaldı. Yani alınacaklar alındı, yıkanacaklar yıkandı, ütülenecekler her ne kadar son ânı beklese de -ki ütüsüz giyim yaygınlaşsın kampanyası başlatmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Herkes ütüsüz giyinse gözümüz alışacak, hem nasıl enerji tasarrufu yapacağız!- evet ütü faslı son âna kalmış olsa da her şey tamam sayılır. İstikamet Belek bu sene, dönünce anlatırım detayları..

Bu arada belki tatile gitmeden önce vakit bulup yeni bir yazı daha yazarım hiç belli olmaz; ama olur da yazamazsam eğer, bir hafta sonra görüşmek üzere diyorum, beni unutmayın, sevgiler..


SORU ve RİCA: Tabletten kullanabileceğim, kolaylıkla kumanda paneline ulaşılan, kolayca resim de ekleyebileceğim, sizin kullandığınız, pratik bir android blogger uygulaması tavsiyeniz var mı? Varsa eğer, tatilden de yazarım size, uzanırım havuz kenarına, yazarım yani, hem de ne keyifli olur☺
..............................................
Tamam tamam anladım ben ne dediğinizi, fazla uzatmadan kaçıyorum:)




21 yorum :

  1. Öfff senin az kalmış ben de 26 temmuzdan 4 ağustosa kadar yokum ama daha 9 gün var :( iyi tatiller canım android konusunda bi bilgim olmadığı için yardımcı olamıyorum malesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın beklemek zor, sık dişini biraz daha, az kalmış, buralar sana emanet:))
      Android bilseydin iyi olurdu, İOS'cu seni, ama bir bilen çıkan elbette; teşekkür ederim, sevgiler:)

      Sil
  2. Kendi heyecanımı gördüm sende ya :)
    Gerçi benim daha çok var tatile gitmeme :)
    İyi tatiller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet heyecan dorukta, keşke hayat hep tatil heyecanı ile geçse :)

      Sayılı gün çabuk geçer, size de iyi tatiller şimdiden :)

      Sil
  3. İyi tatiller.. iyi eğlenceler... tatile gitmek cennete girmek gibi bir şey...
    bol bol yüz..
    Yeni patronun iyi olmasına sevindim..
    Akıllı telefonu bir kaç ay oldu kullanalı.. ben de acemi sayılırım.. :)
    Selamlar.. sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, insan bir işte çalışırken tatil daha değerli oluyormuş onu fark ettim. Geçen sene evde çalışırken tatile gitmiş ve açıkçası pek de tadını alamamıştım, bu sene her şey çok daha keyifli olsun istiyorum, teşekkür ederim :)
      Akıllı telefon olayında ben çok daha yeniyim bu arada :)
      Selamlar, sevgiler..

      Sil
  4. Gerçekten çok sanslisiniz harika temennisini dilerim. Benim gibi tatili olmayanlara oralardan haberler gönderin olur mu :)
    Keyifli ve bol eğlenceli tatiller :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şanslıyım ve buna şükretmeyi biliyorum, umarım sizin için de sürpriz bir tatil gerçekleşir ve hatta benim bunu söylediğimi anımsarsınız, sevgiler :)

      Sil
  5. Ben bu yıl sınavlar yüzündne 4 gün ile sınırlamak zorunda oldum kaçamağı. O 4 günde yağmurlara denk geldi ve denize giremedim :D Sana iyi tatiller dilerim. bol bol yüz emi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun, sınavlar iyi geçtiyse dert etmeyin, yine çıkar belki yüzme fırsatı :)

      Sil
  6. Geçen haftaya kadar heyecanla tatil bekleyen biriyken, sana 9 gün yetmez dercesine sonu açık bir serüvene itildim, yani telaffuzu nahoş geliyor ama işten çıkarıldım. Dert değil çok şükür, meziyetlerim benimle olduktan sonra bir kapının kapanmadan birilerinin aralandığına inanırım. Uzun lafın kısası, çalışırken tatil tatil tatil diye adeta kedinin bir parça peynire attığı bakış edasindayken şimdi sınırsız tatil gerçeği neden heyecan kaybı yaşıyor? Az olunca kıymetli de ondan mıdır yoksa ;) sevgili evdeyazar, gönlünüzce güzel keyif dolu bir tatil dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sıkıntılı bir süreç, ama aşılmayacak bir sorun değil, ben de bir kapı kapanırsa mutlaka yenisi açılır düşüncesine inanırım. En kısa zamanda eskisinden çok daha fazla seveceğiniz bir iş bulmanızı yürekten diliyorum, ve bu haberi benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum..
      Evet az olan şeyler daha kıymetli oluyor, dedim ya geçen sene evde çalışıyordum, tatile gittim gitmesine ama işte aynı sevinç yoktu..Aslında hayat böyle, kaybedince değeri anlaşılan birçok şey var..
      Sevgilerimle, sakın bozmayın moralinizi, enerjinizi yüksek tutarak iş aramayı ihmal etmeyin..

      Sil
  7. Çok sevindim yaw sen bu sene fazlasıyla tatili hak ettin. Çalışma ofisinden tut da patronuna kadar çok güzel bir iş bulmuşsun. Seni tebrik ediyorum . Gerçi ben ilk işe giriş yazında doğru yer olduğunu anlamıştım. Ama şimdi tam teyit ettim. Çok güzel tatil geçirmen dileğiyle. Güzel dinlenmen dileğiyle. Son olarak soruna bir cevap vermek istiyorum. Ben tablete uygun bir blogger teması bulamadım.Ama normal tarayıcıdanda blogayazı ekleyebilirsin . Sadece onu biliyorum. İyi tatiller blog yazarımız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok değil ama yoğun çalıştım, kendime ikinci kariyer yaptım ve dediğin gibi bu yorucu süreçten sonra sanırım tatili de hak ettim:)
      Çok teşekkür ederim iyi dileklerin, güzel düşüncelerin için. Umarım sen de keyifli geçiriyorsundur yaz günlerini. Aslında keyif insanın gerçekten de içinde, huzurluysa insan, tatile gitse de gitmese de pek fark etmez, sende de o pozitif enerjinin fazlasıyla olduğunu düşünüyorum, kurslara devam ettiğini varsayıyorum. (Detayları asla atlamam) ☺
      NOT: Normal tarayıcıdan pratik oluyor mu peki?

      Sil
    2. :D Rica ederim efendim .Tatil güzel geçiyor bende de :D Kurs devam ediyor .Daha 4 gün oldu artık nasıl olacak :D Bir fikrim yok. Detayı unutmadığın için çok sevindim :D

      Not: İlk başta eklentiyi tema diye yazdım . Onu düzelteyim. Ardından bence hiç fark etmiyor. Baktın fark oluyor. Google Krom yüklersin yine girersin :) Tekrar iyi tatiller.

      Sil
  8. Bu sene geçti artık belki seneye bizde tatile çıkmadan buradan enerji patlaması içinde yazarız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet insan tatil öncesini de keyifle yazıyor, bu arada döndüm ben, tatil sonrası yazısını bile yayınladım:)

      Sil