23 Ocak 2015 Cuma

Evdeyazar 2 yaşına giriyor bugün!

Bugün benim için şımarma günlerinden biri. Öyledir ya zaten, doğum günlerinde şımarmak adettendir. İşte bu yüzden, tebrikleri büyük bir zevkle kabul ediyorum.  Bugün, Evdeyazar 2 yaşına giriyor çünkü!


Hakikaten ne çabuk geçiyor zaman, bakın geçen sene birinci yaş günümüzde neler yaşamışım, nereden nereye gerçekten de...

Blog yazarlığı artık benden bir parça oldu. Yazmazsam olmuyor, sorumluluk hissediyorum, blogumu yalnız bırakmak bende kaşıntı yapıyor, en kötü olasılıkla haftada bir kez yazmaya dikkat ediyorum. Umarım hep birlikte onlu yıllarımızı, yirmili yıllarımızı da kutlarız ne diyeyim daha.

Haydi klişeleri bozmayalım, bir de muhasebesini yapalım geçen senenin, bakalım neler yapmış Evdeyazar 2014 yılında...


Ahmet Ümit'le tanışma etkinliğine katıldım. (27/ocak) 

Bumerang'ın unutamadığım şahane etkinliklerinden biriydi. Hürriyet Gazetesi'nde bizi çok güzel ağırladılar ve birkaç saat boyunca Ahmet Ümit'in konuşmasını zevkle izledim. O kadar dolu dolu, o kadar güzeldi ki anlattıkları, kaydettiğim etkinliği üç yazıya ancak sığdırabildim, okumayanlar için işte burada...


Şeref Meselesi Dizisi'nin gala gecesine katıldım (21/11/2014)

 Şeref Meselesini gala gecesinde izledim. Yine Bumerang sayesinde katıldım bu etkinliğe. Işıltılı, renkli bir ortamda bulunmak gerçekten de etkileyici bir deneyimdi. Diziyi beğenerek izlemeye devam ediyorum bu arada belirteyim.


 Adı Şebboy'muş adlı yazım bir gecede tam 10.000 gösterim aldı. 7/04/2014

Şahane bir deneyimdi benim için, çok heyecanlandım. Televizyonda bir yarışmada "gece kokan çiçek nedir?" diye sormuşlar, herkes Google'a danışmış ve Google da herkesi benim işte bu yazıma göndermiş. Bu olayın detaylı incelemesini de gittim Bloghocam'da konuk yazar  olarak  heyecanla anlattım. 





 Blogum sayesinde metin yazarı olarak çalışmaya başladım -11/04/2014

2014 'ün bana göre en güzel kazanımlarından biri de buydu. Tam gönlüme göre bir ajansta tam gönlüme göre bir iş yapıyorum artık, yazıyorum! İşe girmemi sağlayan tek torpilimse blogumdu, gururla söyleyeyim, sağolasın Evdeyazar, nice senelere...

 Blog çekilişlerinden hediyeler kazandım -13/04/2014

Koşulları çok ağır olmayan blog çekilişlerine katılmayı seviyorum. Hem blog sosyalleşmesi oluyor, hem de eğleniyor insan. Geçen sene yine hediyeler kazandım.

Sevgili White Glaze'den güzel kremler, sevgili Kozmokitap'tan Romanov Komplosu adlı kitap (okuyunca yorum yazım olacak), sevgili YazmadanDurmam'dan şahane bir kutuda bir sürü çikolata kazandım. Yani şanslıydım geçen sene blog çekilişleri anlamında..

 Tanıtım yazısı yarışmasına katıldım ve kazandım - 23/04/2014

Dedim ya Evdeyazar keyifliydi geçen yıl, Derizaileblogla yarışmasına gönderdiğim yazı, deri bir cüzdan kazandı, hala kullanıyorum keyifle, ne de olsa Evdeyazar kazandı :)

Bumerang'dan hediyeler kazandım

Bumerang'ın İnstagram hediyelerinden ben de güzel kitaplar, defterler, kalemler kazandım. Sağolsunlar, varolsunlar. Bumerang'ı ve güleryüzlü ekibini gerçekten çok seviyorum.



Digital age dergisinin mart sayısında çıkan Blogger Eki'nde ben de yer aldım

Çok güzel bir sürprizdi benim için, blogumla gurur duydum. Aile, ilişkiler, bilim, moda gibi 19 kategoride her kategori için 5 blog tanıtılmıştı dergide. Lifestyle kategorisinde sözü edilen 5 bloggerdan biri olmak büyük bir mutluluktu.



İyi içerik atölyesine katıldım

Çok güzel konferanslara katıldım, "iyi ki blog yazarıyım" dedirten şahane bir organizasyondu. Blog Oscar'larında finalist bile olamadım gerçi ama, olsun seneye hepinizin üşenmeyip bana oy vereceğinizi biliyorum. Şimdiden aklınızda olsun :)



Etkinliğin yazıları ise burada ve burada


Mühendislik var ya hamurda, sayıları seviyorum o yüzden.  Yazıyı bitirmeden önce bir de küçük istatistik eklemekten alıkoyamadım kendimi. Bir yılın muhasebesini sayılarla özetledim kendi çapımda anlayacağınız.




İşte böyleydi sevgili dostlar.  O halde kutlamalar başlasın artık değil mi ama... Hepinizden hediye bekliyorum, hediye deyince aman maddi bir şey zannetmeyin.
 Güzel yorumlarınız,  en güzel hediye benim için :)

Sevgiyle ...



37 yorum :

  1. Gerçekten başarılı bir blogger olduğunu düşünüyorum, iki yılda bu kadar başarıya imza atabilmek herkesin harcı olmasa gerek.:) İlerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelebilmen dileğiyle.:) İki ki evde yazar aramıza katılmış, 2 yaşına girmiş diyorum bende.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ilk şımartan siz oldunuz, sevgiler:)

      Sil
  2. nice yıllara. daha nice bol yazılı bol yorumlu bol paylaşımlı yıllar geçirirsin. üstüne emek harcadığın bir şeyin böyle büyüdüğünü serpildiğini görmek çok büyük bir neşe ve sevinç kaynağı olsa gerek. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ♥
      Evet Evdeyazar hem ben'im, hem ben değilim.. Benden gelen, ama kendine artık farklı bir kimlik bulmuş, tanımlayamadığım ve çok değer verdiğim bir parçam gibi..
      Duygulandım şimdi...

      Sil
  3. Okuruz.net ailesi basari dolu nice yillar diler

    YanıtlaSil
  4. Nice senelere inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Nice yillara evde yazar :)Anlattigin şeyler rüya gibi darisi basimiza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, iki sene önce bana bunları anlatsalar ben de "rüya gibi" derdim inanın, ama insan isteyince ve emek verince olabiliyor işte, darısı size:)

      Sil
  6. Sizin için gerçekten gurur verici olsa gerek :)

    YanıtlaSil
  7. Yıl içinde yaptıklarınızı çok güzel özetlemişsiniz. Ayrıca hayırlı olsun ikinci yaşınız(bloğunuzun)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En keyifle yazdığım yazılardan biri oldu, hep böyle olsun diliyorum:)
      Teşekkürler.

      Sil
  8. Güzel bir sene dilerim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. Nice güzel yazılarla ve nice güzel paylaşımlarla daha bir çok seneyi geride bırakmanız ümidiyle.
    Nice senelere "Evde Yazar"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hep birlikte nice senelere, sevgiler...

      Sil
  10. Öncelikle ikinci yılını kutluyor, blog yazarlığı yolculuğunda heyecanının hiç eksilmemesini dliyorum.

    Benim de her zaman dillendirdiğim bir gerçeği sen de burada yazıya dökmüşsün: En iyi torpil, blogdur! Bugün bana da İstanbul'un kapılarını açan, blog yazarlığından editörlüğün her alanında kalem oynatmamı sağlayan kişisel blogum oldu. CV üzerinden insanları tanımaya çalışmanın veya onlara birkaç dakika içinde kendilerini anlatma imkanı sunmanın çok daha ötesinde kişisel bloglar 'hakkımız'daki en sağlam referans, en iyi CV, en güvenilir torpil ;)

    Temmuz 2015'te e-vren günlüğü 10. yılını doldurunca ben de bir kutlama mesajı bekliyorum senden ;)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkürler, kutlama yazısı yazarsanız elbette mesaj yazarım ben de, sevgiler :)

      Sil
  11. Oldukça başarılı bir yıl olmuş, öncelikle bunun için tebrik etmek lazım:)
    Bu kadar başarılı bir bloga nice yıllar dilerim, devamı da çok güzel olsun!

    YanıtlaSil
  12. okudum gerçekten etkilendim ve hatta imrendim sizin gibi örnekler olduğu sürece yazmaktan vageçmeyeceğim

    YanıtlaSil
  13. Yazını keyifle okudum. Nice başarılı, bol paylaşımlı, keyifli yıllara o zaman... :)

    YanıtlaSil
  14. Takip etmeye devam ediyoruz. Başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  15. bayılıyorum blog doğumgünlerine :) insan gerçekten coşuyor, eseriyle gurur duyuyor, dönüp dönüp arşivi karıştırası geliyor :)
    tebrikler, daha nice yazılı, bereketli yılları olsun "evdeyazar"ın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet blog doğumgünleri tam da söylediğiniz gibi çok keyifli oluyor:)
      Teşekkürler :)

      Sil
  16. Tebrik ederim, emellerinizin karşılığını alıyorsunuz ne guzel:)

    YanıtlaSil
  17. Biraz geç oldu ama yeni okuma fırsatı buldum. Normalde tüm yazılarınızı yazdığınız gün okumuş oluyorum. Birçok blog takip ediyorum ama bana göre içlerinde en samimisi burası. Çünkü sayfalar, yazılar buram buram reklam kokmuyor. Bu başarınızdan 2015 için kendime de diliyorum :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, reklam konusunda gerçekten hassas davranmaya çalışıyorum. İçime sinmeyen hiçbir tanıtım yazısını (konuk yazar da dahil) yazmıyorum/yayınlamıyorum. Çok içime sinen, yararlı olduğunu düşündüğüm projelerde yer alıyorum. Bir de Bumerang var, onları ise hiçbir zaman geri çevirmiyorum. Çünkü Bumerang'ı çok önemsiyorum.
      Sonuçta sizin yazdığınız bu yorumu görünce hassasiyetimin karşılığını aldığımı görüyor ve mutlu oluyorum. Teşekkürler, sevgiler :)

      Sil
  18. Geçmiş blog yaşınızı kutlarım efendim. İlk birinci yaşını hatırlıyorum yahu blogun :) . Gerçekten büyük başarılar yaptınız . Örnek alıyorum sizi . Bol bol yazın efendim. Bizde bol bol yorumlayalım. Tekrardan 2.yaşınızı kutluyorum . Sevgiler eqzdemir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Emrah nerelerde kaldı ne zamandır yorum yazmıyor diyordum:)
      Teşekkür ederim, sevgiler :)

      Sil
  19. Nice sağlıklı bol hitli yıllara umarım herşey yolunda olur...

    YanıtlaSil