14 Mart 2013 Perşembe

Network marketing sistemden para kazanan var mı?

ben de kazanmak istiyorum!
Bu aralar internetten nasıl daha çok kazanırım konusunda araştırmalara yoğunlaşmış durumdayım. Şu anda sadece özgün içerik üreterek kazanıyorum. Çok heyecan verici elbette yazı yazarak kazanmak ama henüz hedeflediğim kazançlara ulaşamadım. Araştırıyorum daha ne olabilir diye. Bir çok ilana rastlıyorum bu arada. Hepsi birbirine benzeyen bu ilanlarda
"- Ayda 4000 TL'ye kadar, internetten kazanç"
"- Günde sadece bir iki saat çalışmayla limitsiz kazanç"
"-Eğitim gerekmez, ilkokul mezunu da olsanız internette cazip iş teklifi"
 gibi beni hiç bir şekilde cezbetmeyen, hatta itici bulduğum söylemlere rastlıyorum. Yıllarca fabrikalarda çalışmış, emeğin karşılığının ne kadar zor alındığını bilen ben, tahmin edeceğiniz üzere bu tip ilanları direkt es geçiyorum. Allah aşkına  internet ve bilgisayar hakkında bilgisi sadece Facebook kullanımı ile sınırlı olan, eğitimsiz hangi insan bu bahsedilen paraları kazanabilir? Rasyonel bakıldığında bu tip söylemlerin aldatmaca olduğu izlenimine kapılmamak elde değil! En azından ben böyle düşünüyorum. Yeri geliyor 3 TL'lik bir makaleyi yazmak için bile en az bir saat araştırma yapmak zorunda kalabiliyorsunuz çünkü. Makale yazma işine başlamadan önce de karşıma "klavyeniz hızlı ise 10 dakikada 300 kelimelik makaleyi yazabilirsiniz, bu da ayda 2000 TL eder" gibi safsatalar çıkmıştı. Sanki makale yazmak için tek gereken şey, hızlı klavyeymiş; bilginin, araştırma becerisinin, kelime dağarcığının, hatta bazı durumlarda gereken İngilizce bilgisinin hiç önemi yokmuş gibi insanları nasıl da hayal dünyasına çekiyorlar bir anda..
Bu internet ortamları ne kadar yararlıysa bir o kadar da bilgi kirliliğiyle dolu. Doğru bilgiyi alabilmek için bazen yüzlerce saçma sapan, içi boş, sadece laf kalabalığından ibaret olan; sözüm ona makaleleri(!) okumak zorunda kalıyor insan. Biraz doluyum sanırım bu konuda, asıl meseleden uzaklaştım sanki.
 Ben de biliyorum; çağımız e-ticaret çağı!
Konu hakkında okuduğum bütün yazılarda  network sisteminin avantajlarından, kazanılacak paraların boyutundan, üye olmak gerekliliğinden bahsediliyor. Bir kişi de demiyor ki,
"-ben günde şu kadar saat şöyle şöyle işler yapıyorum internet üzerinden network marketing işi için, ve bu  çalışmam karşılığında yaklaşık şu kadar kazanıyorum. İşin zorlukları şunlar şunlar, bilmeniz gereken bunlar bunlar..Çalışma yöntemi de şöyle şöyle.."
Sanki onca yazı, insanların kafası karışsın diye yazılmış gibi, içinden çıkamıyorum bir türlü. İçinden çıkamadıkça da açıkçası stres basıyor! Birisi şu sorularıma açık ve net yanıt verse belki de idealimdeki işi bulmuş olacağım. Neden takılıyorum bu sorulara biliyor musunuz? Çünkü ben iş hayatının ne kadar rasyonel kurallarla işlediğinin bilincindeyim. İster e-ticaret olsun, isterse z-ticaret olsun bu kurallar değişmez diye düşünüyorum. Tamam başarmanın ilk kuralı hayal kurmak, ona da bir şey dediğim yok ama, en azından ne iş yapacağımı bilmeden nasıl girişirim bir çalışma ortamına?


397 yorum :

  1. Yıllardır Bu sektörde olan biri olarak size sadece şunu söyleyeyim,hiç bir birikimi olmayan,bu işlere yeni başlayan birinin değil ayda 4000 tl 400 tl bile kazanması çok zordur.Önce eğitim ve bilgi birikimine ulaşmak gerekiyor.Sonrasında çalıştığınız ve seçtiğiniz firma çok önemli,ayrıca son 2 yıldır ülkemiz maalesef network marketing çöplüğü olma yolunda ilerliyor.Elbet bu işten para kazanabilirsiniz.Ama eğer sizde sabır ve zaman varsa ciddi şekilde çalışmanız gerekecek.Günde 2 saat çalışmaile değil networkte gerçek para kazananların yüzde 90'ı sadece network marketing işi yapanlardır.Ek iş olarak yapıpta kazanan insan sayısı çok azdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. ya bu iş boş iş siz insanları kandirip onların üzerinden hak etmediniz paraları alıyorsunuz tabiki bu iş tam bana göre dersiniz çünkü milleti sömürüyorsunuz yapmayın bunu ınsanlığa bir faydanız olsun lütfen

      Sil
    3. Haklisiniz piramit sistem saadet zinciri herkesi o kadar korkuttu ki ki herkes gelecegine yatirim yapmaktan korkar hale geldi, fakat isimizin ne oldugunu nasil guvenilir bi sistem oldugunu size kanitlayarak insanliga bi faydam dokunur saniyorum bilmediginiz konularda ozellikle benim isim konusunda cirkin konusmaktan sizi men ederim arastirin oyle gelin ben buradayim.

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. Merhaba,
    Gerçekçi yorumlarınız için teşekkür ederim.Ben de zaten çalışmadan kazanılmaycağına inanmıyorum. Firma seçiminin önemli olduğunu belirtmişsiniz. Ben de düzgün bir firma arayışındayım. Sitenizi ziyaret ederek deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,ben Network yapmak için 1.5 sene firma aradım.Sonunda Vergi sıralamasında 4. olan ve 159 ülkede bize sponsorluk hakkı veren,ürünlerinden net %43 kar bırakan,internetten bize yıllık 44 tl karşılığında satış sitesi açan ve üstelik bu ürünleri alıcıya kendi kargolayan vergi vs bütün işlemleri kendi ödeyen,kariyerden düşme olmayan,kayıt parası almayan,yıllık yenileme ücreti almayan yani o maraf ile başladığım üstelik ürünleri yüzde yüz bitkisel olan ve bu ürünlerinin arasında Nobel Tıp ödülü almış olan ürünü bulunan her konuda rakipsiz ve ülkemizde 2001 yılından beri faaliyette olan muhteşem firmayı buldum
      .
      İlgilenmek isteyeler beni arayabilirlr,
      TEL: 0535 430 49 69

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Merhabalar,
      Bende tam 1.5 sene network yapmak için bir firme aradım.Sonunda Ürünleri yüzdeyüz bitkisel olan ürünlerini satabilmemiz için bize 160 ülkede sponsorluk hakkı tanıyan bu ürünleri satabilmemiz için bize yıllık 44 tl karşılığında internet sitesi açan ve bu ürünleri müşteriye firma tarafından kargoluyan üstelik bu ürünlerden bize net yüzde 43 kazandıran ürünlerinin arasında Nobel Tıp Ödülü almış ürünü bulunan vergi sıralamasında 4. olan netwörk yaptığım firmayı buldum,hayatımda yaptığım en akıllıca işi yapıyorum.Ne kayıt parası ödedim nde yıllık yenileme ücreti.Biliyorum yazım yayınlanmıycak ama ben yinede yazıyorum.
      Network işini gerçekten bilerek, anlayarak yapan ve sabreden herkes bu sektörden ciddi rakamlar kazanabilir.
      TEL: 0535 430 49 69

      Sil
    4. Merhaba,
      Neden yorumunuzun yayınlanmayacağını düşündünüz ki? Burada yorum yayınlamak isteyen herkese kapılarımız açık Gül Hanım:)
      Ben de bu konuda arayış içindeyim,sizi arayacağım detaylı bilgi almak için. Sevgiyle kalın:)

      Sil
    5. Merhaba Evde Yazar,
      Ön yargının ne kadar yanlış olduğunu bana ispat ettiniz.
      Yüzümde bir gülümseme belirdi,
      Hoşçakalın,İyi işler


      Sil
    6. Sizi gülümsetebildiysem ne mutlu bana Gül Hanım:)
      Önümüzdeki günlerde bu işle ilgili bir görüşme yapacağım. Deneyimlerimi burada paylaşacağım elbette. Takipte kalırsanız daha çok paylaşımlarımız olur görürsünüz:)

      Sil
    7. Çok teşekkürler,takipte kalacagım.

      Sil
    8. eğer uyhun bir firma arıyorsanız bende bilgi verebilirim 8 senelik network geçmişimde bir çok firmayla muhatap oldum ama bir senedir aktif şekilde çalıştığım firmamla mutluyum ve evet kazanmaya başladım

      Sil
    9. dünyanın en çok ve en hızlı kazandıran firmasıyla çalışıyorum..türkiyede henüz ilk yılı olmasına rağmen 2013 te distributorlerine 6.000.000 tl dağıtan bir firma..3 ay oldu başlayalı..ilk ay kazandığım ücret 1.270 tl.. isteyene ispatlarım..

      ilgilenenler arayabilir.. 0535 498 99 69

      Sil
    10. LR WORLD FIRMASINI ARASTIRIN TAVSIYE EDERIM :D

      Sil
    11. LR WORLD NETWORK FIRMASINI ARASTIRIN TAVSIYE EDERIM FACEM face ismim gul tanem ayşe :D

      Sil
  3. Ayrıca Bu siteden iletişime geçebilirsiniz.Sektörün en güncel haberlini ve objektif bakış açısını bulabilir,editörlerimizden bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sitenizi takibe alıyorum. Bir karar verme aşamasına gelmeden önce mutlaka size danışacağım.

      Sil
  4. bende Network marketing işi içerisindeyim.
    size güvenli bir şirket ismi önermek isterim. mega holdings şirket adı. int ten araştırabilirsiniz.
    iletişim için:esragunes.net dilerseniz bu adresten bana ulaşabilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İnceliyeceğim sitenizi.

      Sil
    2. Mega holding çok çabuk şekilde para kazanmanız mümkün fakat benim tereddütlerim olduğu için denemedim açıkçası

      Sil
    3. Mega holdinge i bende arastrmanizi tavsiye ederim mlmia sertifikalı düzgün isler yapan hayat değiştiren bir firma

      Sil
  5. Network Marketing büyüyor, bunu çok net görüyorum etrafımda. Eskiden ötekileştirilen bir işti ama şimdi bilinçli, akıllı insanların işi haline geldi. Eskiden amway yapmış ama başarılı olamamış biriyim. Şimdi yeniden network yapmak istiyorum ve firma arıyorum bende 2-3 aydır. Ya amway, forever yapacağım ya da bonanza. Açıkçası etrafımdakiler amway der demez kaçıyorlar. Forever sürekli ürün almaya zorluyor. Bonanzayı aylardır takip ediyorum, çok iyi gidiyor. Karar vereceğim artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Dediğin bütün sistemleri araştırmış tepelerindeki en çok kazananlarla konuşmuş biri olarak istersen sana da yardımcı olurum mail at sana da anlatayım yaşadıklarımı: c25691@hotmail.com

      Sil
    3. tek sloganım, yeni pazar çok para :) bhrzrlu85@gmail.com

      Sil
    4. mrh. eğer network işine başlamak istiyorsanız size para kazanmak için hiçbir ürün satma derdi olmayan, tamamen günlük yaptığımız alışverişlerden kazanç elde ettiren ve hatta muazzam kazançlar sunan tamamen ücretsiz ve bütün dünyada aktif olan bir şirketten bahsetmek isterim. ilgilenirseniz 0 533 519 29 77 no lu telefondan irtibata geçebilirsiniz.

      Sil
    5. lr world network fırmasını arastırmanı tavsıye ederım suan yenı duyuldugu için cezbedıcı saglık bakanlıgı dermatest onaylı olması herkesın dıkkatını cekıyor %40 prım ve daha neler neler bana ulasmak için ayse-onal--atmaca@hotmail.com adresımden ulasabılırsınız ıyı gunler :D

      Sil
    6. kyani sunumlarını izleyin doğru yerde olduğunuzu göreceksiniz

      Sil
    7. Bende değişik firmalarda çalıştım.gerçekten sağlığı ve maddi kazancı ersağda yakaladım.ersağ çiğli den banada ulaşabilirsiniz.1.5senedir bu firma dayım.kazanç süper

      Sil
  6. Hımm, sana network marketing araştırmalarımı aktarmak isterim fakat buradan yazmayacağım çünkü tek tek en ince ayrıntısına kadar bilgilendirmek isterim bilgi kirliliği ve çıkarcı insanlar çoğunlukta çünkü, eğer istersen sana eğrisiyle doğrusuyla tüm yaşadıklarımı birer birer anlatırım, istermisin? c25691@hotmail.com adresine mail atman yeterli iletişim için facebook ve msn kullanmıyorum işim dolayısıyla kapadım.

    YanıtlaSil
  7. ERSAĞ SİSTEMİ NİN FARKLARI
    Sistem harika ilk üyelikten itibaren zinciririn her halkasından gelen kazanç.
    Bu halkaya dahil olmak ve sürekli kazanmak için ERSAĞ YENİ NESİL MARKETİG sistemine hoş geldiniz diyebilmek için davetlisiniz
    1: Sistemde gelinen kariyerden düşme olmaz
    2: Ardışık 2 ayda kariyer atlama imkan
    ı3: Miras bıraka bilme hakkı vardır...
    4: Üst direktör ler kendinle aynı seviyeye gelen üyelerinden prim alımına devam ederler.
    5: Üyelik ücretsizdir. aylık veya senelik üyelik yenileme veya ürün çekme mecburiyeti yoktur
    7: Sistemde 100 tl lik siparişe kargo ödenmez.
    8: Ömür boyu şirketi temsil etme hakkına sahip olunur.
    9: Uluslar arası çalışma hakkı
    10: Oluşturacağı ticaretten prim kazanma hakkı
    11: Ersağ üretici bir şirkettir
    12: Ürünler insan sağlığına ve doğaya zarar vermez
    13: Şirketi ürünüyle, çalışanıyla ,üyesi ve müşterisi ile bir aile dir.
    Ailede yalan ve aldatma olmaz
    .14: Ürettigi tüm ürünlerinin arkasında dır.
    15: Ersağ bir çok firma gibi ithal edilen ürünleri tanıtma yerine ,zor olan üretimi seçerekTÜRKÜN GÜCÜNÜ TÜRK MİLLETİNDEN ALARAK BAŞARI GÖSTERMİŞTİR.
    SİZDE BİZİMLE ÇALIŞMAYA KARAR VERİRSENİZ DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.
    HASAN ECE sponsor no 125035
    iletişim 05385114773
    ...............................................................................
    ersağ ile sınırsız para kazanın
    hızlı kayıt için www.ersağ.com.tr/ ADRESİNE GİRİN BEN YENİ ÜYEYİM KISMINA TIKLAYIP 559000 SPONSOR NUMARASI İLE ÜCRETSİZ OLARAK ERSAĞ A KATILABİLİRSİNİZ. Ayrıca EK GELİR DE ELDE EDEBİLİRSİNİZ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba! Kazakistanda baslayan cok iyi network marketing var. Calismak isteyenler varsa buraya yazin: mengoi007@hotmail.com

      Sil
  8. Türkiyede faaliyete geçecek olan uluslararası dev kahve firması için takım arkadaşları arıyoruz.Geç kalmadan yerinizi alın.

    bilgi için:

    kahvepara@gmail.com
    http://kahvekolik.weebly.com/

    YanıtlaSil
  9. arkadaşlar merhaba,

    ben daha önce hiç network yapmamış biri olarak etrafımdan çok sayıda olumsuz yorumlar almıştım bu sektör adına fakat 1 ay önce erkek arkadaşımın kız kardeşi sayesinde bir network firmasıyla tanıştım.Türkiyeye 9 ay önce gelen bu firma diğer network firmalarından çok farklı diğer firmaların piramit sistemi ile değil aşağıdan yukarı olarak para dağılımı yapan süper bir sistemi olan ve daha ilk ayınızda istediğiniz paraları kazanmanızı sağlayan bir sistemi var ürün saymak zorunda kalmadan para kazanmak isteyen arkadaşlarım bana ulaşabilir. İstanbul bağdat caddesinde buluna genel müdürlüğümüzde ağırlamak ve iş sunumu yapmak isterim ilgilenen arkadaşlarım bana ulaşsın lütfen.05423497412

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işinizle ilgili bilgi veririmısınız hcr.uslu@hotmail.com faceden ekleyın

      Sil
    2. piramit sistemle aşağıdan yukarıpara dağılımı yapan sistem arasındaki fark ne ki?

      Sil
    3. piramit sistemi ile, aşağıdan yukarı doğru para dağılımı yapan sistem arasında fark nedir ki?

      Sil
    4. Piramit sistemi ayırt etmek icin
      ilk önce ürün almalısınız ürün satmadan yapanlar piramit yani para tuzagıdır
      birde ürün piyasa değerinin üstündeyse piramittir
      İstanbulda olanlar bilgi almak icin www.keremsonmez.net 0539 698 97 99

      Sil
    5. Piramit sisteminde ortada bir ürün yoktur ve ürün değerinin üstündedir
      gercekten bu işi yapmak istiyorsanız daha fazla bilgi verebilrim istediginz firmada başlayın
      ama yukarda saydıklarıma dikkat ederek ve komisyonunu ögrenin
      www.keremsonmez.net 0539 698 97 99

      Sil
  10. BEN TURGAY KARACA........


    YAKLAŞIK 1 SENEDİR BU İŞİN İÇİNDEYİM GÜN GEÇTİKÇEDE DAHA ÇOK TECRÜBE VE BİLGİYE SAHİP OLUYORUZ. ŞİRKETİN İSMİ ORİS TELEKOM. SABİT TELEFON SEKTÖRÜNDE DEVLET TARAFINDAN LİSANSI BULUNAN BİR FİRMA . HİZMET SEKTÖRÜNDE NETWORKLE BU İŞİ YAPAN İLK VE TEK FİRMA. AYNI ALT YAPIYI KULLANARAK MÜTHİŞ KAMPANYALARLA SABİT TELEFON KİŞİLERİN NUMARASI DEĞİŞMEDEN NUMARALARINI TAŞIYORUZ . HER BULDUGUN ADSL VE TELEFON ABONESİNDE 5 TANEDE 200 TL KAZANIYORSUNUZ. GRUP OLUŞTURURSANIZ 1000 LERE 2000 LERE DAHA ÇABUK ULAŞIR VE HER AY MAAŞ ALIR GİBİ Bİ KAZANCINIZ OLUR PİRİMDEN HARİÇ. ABONELER HER FATURALARINI YATIRDIKLARINDA 50 KR İLE 1.50 TL ARASINDA ABONE BAŞINA PARA KAZANIRSINIZ DÜŞÜNÜN 1000 ABONEYE ULAŞTINIZ ORTALAMA HER AY 750 TL BİR GELİRİNİZ OLUR VE DEVAMLI
    HER AY ABONELER BU TELEFONU KULLANDIGI SÜRECE... TEŞEKKURLER .... BU NUMARADAN ARARSANIZ DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİRSİNİZ. 0537 566 53 43

    YanıtlaSil
  11. para harcadıkca nakıt para kazanmak ıstermısınız eer evt dıorsanız ozman takım arkadasları beklıoruz
    betul19_89@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Betül hanım oluyor ? Rica etsem www.kaybetmek02@hotmail.com
      Adresinden bilgilendirir misiniz lütfen?

      Sil
  12. insana çok cazip geliyor elbet oturduğun yerden patron yok, karışan yok hemde evinden..bende çok isterim istedim hatta ama, yabancısı olduğum ve bilmediğim için uzak kalmayı tercih ettim.adsenseyi bile beceremedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkez yabancısıydı eğitim alarak aradakı seviyeyi kaldırabilirsin. Herşey Seninle Başlar :)

      Sil
    2. FUNDA HNM HEM KALITELI URUNLER KULLANMAK EKIP KURUP KENDI EKIBIZLE EL ELE VEREREK BUYUYORUZ FACEDE GURUBUMUZU KURDUK HERSEYIMIZI PAYLASARAK URUN SATIP UYE YAPIP PARA KAZANIYORUZ TAKILDIGIMIZ YERDE BIRBIRIMIZE DESTEK OLDUGUMUZ COK GUZEL BIR AILE OLDUK İŞ ORTAKLARINDAN DAHA COK ,BU AILEDE YERINI ALMAK HEM EGLENIP HEM KAZANMAK ISTEYENLER İÇİN AILEMIZDE CALISARAK BASARMAK KAZANMAK ISTERSENIZ BILGI ICIN ayse-onal-atmaca@hotmail.com

      Sil
    3. SAYIN FUNDA HANIM 0545 779 01 69 ARAYIN LUTFEN SİZLERLE BUTUN BILGI BIRIKIMIMI PAYLASMAK İSTERIM

      Sil
  13. Ben bu sektorle 8yil once tanıştım 6-7ciddi bir çalışma sonuçu cok iyi bir kazanç sahibi oldum Bu sektorde calismaya karar vermeden once sunlara dikkat edin1firma üretici olsun2ürün günlük hayattada tuketilen ürün grubu olsun 3 sistemi pramit sistem ve hatta kademeli sistem.olmasin çünkü işin iskeleti sistem eti derisi de urunun kalitesi ve hizmettir bunlari goz onunde tutun

    YanıtlaSil
  14. Ek İş Fırsatı - Mükemmel Kazanç Planı
    Mesleğiniz ne olursa olsun bu herkesi ilgilendiriyor. Sosyal medyayı (Facebook,Twitter) kullanarak kazanç elde edebileceğiniz akıllı bir adım. Detaylı bilgi almak için
    -->>> http://goo.gl/M1silE <<<-- linkini tıklayınız.

    YanıtlaSil
  15. uluslararsı platformda kalitesiyle,güvenilirliği ve kazanç planıyla yaklaşık 800.000 kullanıcısı olan bir network firmasının üyesiyim her anlamda farklı olan şirketimiz ve işimiz hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler

    İletişim: omercan0147@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. gerek uluslararası platformda gerekse ülkemizde kalitesini fazlasıyla ortaya koymuş ve bünyesinde bir çok milyoner barındırıp halada çıkartmaya devam eden şirketimizin iş planı hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler

    iletişim: omercan0147@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben bilgi almak istiyorum lütfen kaybetmek02@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir misiniz?

      Sil
    2. 0534 228 80 30 bende başlayalı 4.5 ay oldu daha yolun çok başındayim ama şimdiden iyi ki demeye başladım bile ararsan sana detaylı bilgi verebilirim ahmetcakir.net burdan da inceleyebilirsiniz iyi geceler :)

      Sil
    3. 0534 228 80 30 ulaşırsan yardımcı olurum

      Sil
    4. Ahmetcakir.net burdan da ulaşabilirsiniz :)

      Sil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Bende Network Marketing işine yeni girmiş biriyim. İlk başta çevremden çok etkilenerek olumsuzluk güvensizlikle karşıladım fakat çok güvendiğim bir arkadaşım işe başlayıp 1 ay içinde para kazanmaya başladığında ne kaybederim ki dedim ve başladım. Başlayalı 2 hafta oldu ve para kazanmaya başladım. Evet bazı Networkler insanların güvenini sarstı. Ama bu çalıştığım şirketin kazanç döngüsü diğerlerinden oldukça farklı ve para kazanmama durumunuz neredeyse imkansız. Network Marketing için kötü düşüncelerinizden sıyrılmak kaliteli ve güvenilir iş yapmak isteyenler için kapımız hep açıktır.
    Bilgi:Hasret SAM
    samhasret@gmail.com

    YanıtlaSil
  20. Klasik iş hayatı ve çalışma şartları düşünülürse Network Markting işini daha yapılabilir görüyorum . Patronunuz hayalleriniz . Hayallerinizi ne kadar canlı tutarsanız o kadar hızlı büyütürsünüz işinizi.Vasıflı vasıfsız, beraber çalışmanın zevkini yaşayarak para kazanmak isteyenler bu fırsat hakkında bilgi alabilirsiniz .Tel: 542 735 83 86

    YanıtlaSil
  21. Network Marketing'de en önemlisi doğru bir firma ve doğru bir ekiple işe başlamaktır..Bu konuda bilgilendirme yapabilirim. Numaram 05373946251 ve de Network Marketingde kaybetmek yoktur vazgeçmek vardır :) İnanan herkesi ekip çalışmama beklerim,büyük işler başarıyoruz..

    YanıtlaSil
  22. Merhaba Benim bir arkadaşım bana Mega Holdings'e gel diyor network şirketi inanınki çok kararsızım 750 dolar para istiyorlar başlarken bana yardımcı olun lütfen cneytkrcolu@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, size önümüzdeki hafta içinde bir mail atacağım.

      Sil
    2. allah akıl fikir versin herkese ne diyeyim ki

      Sil
    3. arkadaşın yazdığı gibi banada birçok kişi tavsiye etti, kararsızım fikirlerinizi almak isterim

      Sil
    4. yanlış birşey yapmamak için sizden cevap bekliyorum, takipteyim, lütfen banada mail atın
      (bu arada mail adresim size ciddi olmadığımı andırabilir, kendi adresimin şifresini hatırlamadığım için geçici bir adres açtım)
      yyyzzz40@hotmail.com

      Sil
    5. Ben Megaholdingsteyim Bugun burda size birşeyler anlatmam bana birşeyler kazandırmayacak o yüzden ön yargınızı silin.
      Mega holdings size paranızı 24 saat dolmadan internet bankacılıgınıza yatırıyor ve gercekten komisyonu cok yüksek o yüzden arkdaşlarınızla gidin çalısın ama calısmadan aklınızdaki tüm soruları yanıtlayın www.keremsonmez.net

      Sil
    6. mega holdingste urun yok

      Sil
  23. Adem Çepoğlu28 Aralık 2013 00:29

    Network marketing de yeni bi çığır açılıyor.Bildiğiniz bütün network marketleri aklınızdan silin.Bu çok farklı bi network market.İsmi ve imajı çok farklı.İnsanlara çok güzel kazanç sağlıyo,kariyer yaptırıyo ve bunun yanında tatil promosyonları ve arama promosyonları veriyo.Merak ediyorsanız Türkiye'de bu firma ilk.Çünkü Türkiye 13. ülkesi.Söyledikleri sözde değil yazılı.Size söyleyeceğim tek şey merak ediyorsanız : adem_ak53@hotmail.com mail atabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  24. Network marketing sitelerin için de en iyisi http://www.qnet.com.tr/tr/ bu site bunda iyisi yok ben 1 yıl araştırdım 5 aydır bu işi yapıyorum cok sağlam bi site aydinhalici_06@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende 11 aydir yapiyorum mukemmel bir sirket boyle bir kazanci ben uc tane telefon dukkanindan kazanamiyordum.simdi dukkanlarin hepsini devrettim sade bu sirkete devam ediyorum.tavsiye ederim ilgilenenlere veya 0553 413 0041 irtibat a gecebilirsiniz.

      Sil
    2. yasallıgınızı kanıtlarmısınız :)

      Sil
  25. network marketing işine yeni başladım arkadaş tavsiyesiyle ilk başta saçma bir fikir geldi daha sonra uzun zamandır bu konu üzerine araştırmalar yaptım çeşitli toplantılara seminerlere katıldım ilk önce seçeceginniz firma güvenilir devlete vergisini ödeyen internet üzerinden satışta tüm gerekli güvenlik standartlarına uygun bir firma olmalı araştırmalarım sonucunda işe girişimde bulundum 1 ay oldu ve para kazanmaya başladım girmiş olduğum takım son derece muazzam çalışmakta ve hedeflerini hep yüksek tutmaktadır sizde benim gibi girişimde bulunup para kazanmak istiyorsanız bu arada yattığınız yerden kimse kimseye para vermez aksini iddia eden sahtekardır şuan hem çalışıyor hem bu işi yapıyorum yeni başlamama rahmen allah bereket versin birşeyler olmaya başladı ilerki zamanlarda katlanacagını biliyorum arkadaşlar sizde bilgi almak ve bu işi yapmak istiyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz 0553
    453 4874 mustafa

    YanıtlaSil
  26. Network ta gercek bilgi almak isteyenlere samimi bir şekilde cevap verebilirim. Network un kendine göre zorluklari var yanliz bu zorluklari normal ticaret tede cekersiniz network ta kazandiginizin % 10 unu kazanamazsiniz.sabirli olan herkes network tan süper paralar kazanabilir.isteyen arkadaslara yardim edebilirim 0542 726 2917

    YanıtlaSil
  27. NEXT GENERATION MARKETING.... Çağ değişiyor ve artık SÜREKLİ ADAM BULMAK ZORUNDA olduğun, STOKTA BİRİKEN MALLARDAN dolayı,SÜREKLİ SATIŞ yaptığın.....DEMODE NETWORK SİSTEMLERİ out oldu.... Şimdi KOTALARLA değil, BONUSLARLA çalışacağınız bir devir başladı.Satış Karı Hariç, şirketin çalışanına %60 dağıttığı ve ALIŞILMADIK yepyeni yöntemlerle çalışan bir şirket var. Şimdi ZENGİNLEŞMEK için ÇALIŞMA ZAMANI. Daha ilk ayınızda 1.000 TL ila 25.000 TL arasında para kazanılabilen bir şirkette COŞKUYLA çalışma zamanı.Para için değil ZENGİNLEŞMEK için çalışın — adem_ak53@hotmail.com

    YanıtlaSil
  28. Merhabalar,
    Ülkemizde yanlış kişi ve politikalar nedeniyle,sahte ve yararsız ürünler nedeniyle ve ne almak istersen stoklarında bir türlü bulunmayan kataloglar nedeniyle network sektörü sekteye uğratılmıştır.Oysaki dünyanın en fazla kazandıran işi,üniversitelerde okutulmaya başlayan işi maalesef korkulur bir sektör olmuştur.
    Ben ve annem tüm herşeyi göze alarak bu sektöre adım attık ve sağlam adımlarla ilerliyoruz.Annem 3 ayda bu işte müdürlük kariyerine ulaştı ve bu ay 4.500 TL gibi bir rakam alacak ki satış karı dışında bir rakam bu.Bende ailevi nedenlerden dolayı bu işe toplasanız 6 ayda 1 hafta yapmamışımdır.Buna rağmen satışlarım dahil her ay 400 TL nin altına düşmedim.Bu bir iş gerçek bir iş arkadaşlar. Çalışmak yada bilgi almak isteyenler Tel : 0 539 494 32 11 Yiğit Barış.

    YanıtlaSil
  29. Merhabalar Network Marketing konusunda gerçekten çok dikkatli olunması gerektiğini düşünenlerden biriyim. Zira günümüzde para kazanma ve ek işler yada network marketing konularında herkes bişeyler yazıyor çiziyor konuşuyor ama gerçeği söylemek gerekirse bunların çok az bir kısmı harcanan emeklerin gerçek karşılığını verebiliyor. Kendimden örnek vermek gerekirse ben bu işlerde tam tamına 7 yılımı harcadım ve neredeyse bütün network marketing firmalarını, affiliate firmalarını vs hepsini inceledim ve bunlar hakkında bilgiler tecrübeler kazandım. Peki bu tecrübeler nedir dersek, benim en önemli tecrübem doğru zamanda doğru iş yapmak oldu.Evet doğru zamanda doğru iş kavramı gerçekten çok önemlidir ve aslında bu işlerin can damarı niteliğindedir. Doğru zamanda doğru işlerin neler olduğunu görmek aslında çokta zor değildir ama bu konularda internetin bilgi çöplüğü haline gelmesinden dolayı insanlar artık doğru bilgilere erişmekte çok zorluk yaşıyorlar. Bu zorlukları en çok yaşayanlardan biride bendim ama baktım ki her kafadan bir ses çıkıyor ve işler iyice içinden çıkılamaz bir hale geliyor, işte tamda bu noktada mantığımı harekete geçirdim ve kendi mantığım doğrultusunda arayışlara başladım. Önce doğru zamanda doğru işlerin neler olabileceğini düşündüm ve şöyle bir gözümü açıp etrafıma baktığımda artık ticaretin büyük bir çoğunluğunun internet ticareti yani E TİCARET haline geldiğini gördüm. Burdanda anladım ki internet ortamı bu kadar gelişmişken ürün alıp satmaya yönelik klasik networkler aslında pekte mantıklı değil ve hatta insanlar artık bu işlerle uğraşmaktan sürekli ürün alıp satmaktan veya sürekli birilerini davet etmekten bıkmış durumda. Tamda bu noktada ben öyle bir şey yapmalıydım ki hiç ürün alıp satmadan internetin tüm nimetlerinden faydalanarak hem NETWORK MARKETİNG hemde E TİCARET yapabilmeliydim.. Bu arayış içindeyken şimdiki işimle tanıştım ve gerçekten aradığım bütün kriterlere uygun tamda bana göre bir iş olduğunun farkına vardım. ve artık hepsiburada, morhipo gibi içinde onlarca kategoride onbinlerce ürün bulunan bir e ticaret sitem var depo, sipariş, iade ürün takibi vs hiçbir angarya ile uğraşmıyorum ben sadece kendi sitemi tanıtıyorum ve kazanmaya odaklanıyorum ve bunun yanındada yine internet ortamında bu işi para kazanmak isteyen dostlarla paylaşarak onlarında kazanmalarını sağlıyorum ve bu sayede organizasyonumla birlikte hem network marketingten hemde e ticaretten beraber kazanmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Benim için doğru zamanda doğru iş çağımızın sektörleri olan network marketing ve e ticaret ve bu iş sayesinde hem e ticareti hemde network marketingi sekronize olarak yapabilme imkanı buldum. BU İŞ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEYENLEREDE YARDIMCI OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYARIM. BENİM İÇİN BU DÜNYADAKİ EN GÜZEL ŞEY BİRİLERİNE FAYDALI OLARAK KAZANMALARINI SAĞLAYIP ONLARIN YÜZLERİNDEKİ TEBESSÜMLERLE MUTLU OLABİLMEKTİR. EL ELE VERİP BERABER KAZANMAKTAN DAHA GÜZEL BİR DUYGU YOKTUR BENİM İÇİN.
    HERKESE SAYGILAR SELAMLAR HURMETLER VE BOL KAZANÇLI GÜNLER DİLERİM...

    İRTİBAT : 0542 401 23 69

    YanıtlaSil
  30. 2.000 tl parayı buraya yorum atan herhangi birine verdiğinizi düşünün,ve bu para kayıt paranız olsun.Sonra bu işten para kazanmanız için sizden 2 üye daha istensin ve kasadaki para 6.000 tl olurken size 200 tl verilsin bu döngü katlanarak giderken kasada 100.000 ler birikirken alt kademeler 10 ları kazanç zannetsin bunuda inanarak insanlara reklam etsin... :) çok tuhaf. Ozaman kendi şirketinizi kurun? Parayı siz toplayın üyelerinizin ağzına bi parmak bal çalın o şekilde daha çok kazanırsınız ;) hesap ortada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, söylediğiniz sistem titancılar ile anı sistem yani piramit sistem.Bu tür kazançlar kanunen de yasak.Ne helal ne legal.
      Bizim söylediğimiz insanlara tanıtmaya çalıştığımız iş zaten kendi işiniz oluyor.Örneğin bir market açıyorsunuz.Bu markete satmak üzere aldığınız ürünler bedava değil.Bir mal bedeli vererek alıyorsunuz ve satarak aradaki karı alıyorsunuz.Network marketin sistemlerin çok az bir kısmı bunun yanında primde vermekte.Diğerleri bedava ürün vermektedir.
      Maalesef araştırma yapmadan bu sistemlerin kötü çocuklarına üye olan kişi sayısı helal kazançlı gerçek ÜRÜNLÜ diğer firmalara girişten daha fazla.Tabi ki sonuç kaçınılmaz batış,başarısızlık,hatta hapis.
      Lütfen hatayı sistemde değil insanlarda arayalım.

      Yiğit Barış

      Sil
  31. Merhaba,
    bugün sizlerle network marketing sistemlerde başarısız olma sebeplerinden bahsedeceğim.

    1. Bu işi sadece yan iş olarak görmek
    2. İşi sadece tanıdıklarla yapılabilir sanmak
    3. İş sizin işiniz diye sallayarak hiç önem vermemek.Ayda bir defa işe zaman ayırmak.
    4. Hiç bir araştırma yapmadan herhangi bir sisteme girmek(Bu sistemlerin %90'ı 5 sene içinde kapanıyor)
    5. Tamamen satış odaklı düşünmek ve buna göre çalışmak
    6. Ev hanımları dahi (ki çok zor bir meslektir) günlük plan yaparken iş ile ilgili bırakın aylık haftalık plan bile yapmamak
    7. Hiç bir tanıtıcı yada eğitici seminere katılmamak
    8. Sadece ailesine ait kişilerle işi paylaşarak hiç bir iş yapamamak (Sabancı holding de dahi yönetim kurulu dışında akraba ile çalışma yapılmamaktadır.Kaç fabrikada ya da şirketin bünyesinde aileden kaç kişi var bir düşünün)
    9. İşten çabuk yılmak hemen pes etmek
    10. Tüm bu saydıklarımı ilke olarak benimseyip başarısız olmuş insanların sözlerine değer vererek örnek almak
    11. Sabırsız ve aceleci davranmak. ( hiç bir iş yeri 1 senede para kazandırmazken bizler en geç 6 ay diyoruz.Tabiki yukarıdaki ilkelere ters hareket ederseniz)

    Sayın Davut Karaman'a canı gönülden teşekkür ederim.
    Saygılarımla

    Yiğit Barış TARIMCILAR
    Supervizor Yardımcısı (En alt kademelerden birinde olsam bile işimden gurur duyuyorum)
    0539 494 32 11

    YanıtlaSil
  32. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  33. HAYALLER vardır,gerçekleştirmek için,
    HAYALLER vardır,geri dönüşüm kutusuna atmak için.
    çabalamak gerekır arkadaşlar kaybedıcek bırşey yok daha oncede dediğim gibi bu ıste başarılı olmak ıcın yaomanız gereken tek sey tanıyıp tanımadıgınız bırkac kısıyı sunuma cagırmak para kazanmanın anahtarıdır.bilgi almak ısteyen varsa gercekten ayrıntılı olarak anlatmak ısterım .ıhtıyacı olan herkesın kazanması dılegıyle
    tugcepolat41@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi network.sirketinde calisiyorsunuz emin@eminkipman.com

      Sil
  34. arkadaşlar kyani bütün network işlerini geride bırakmak için yarışıyor...
    amerikan kökenli şirket olan kyani türkiyede ilk yılını bitirdi ve 10.000 distirıbütöre ulaştı...
    hızla büyümekte olan kyani diğer firmaların aksine distiribütörlerine cironun yüzde 60ını dağıtıyor...
    yardımlaşmaya dayalı olan bi sisteme sahip ve herkesin para kazanmasını kolaylaştırıyor...
    bağdat caddesi çiftehavuzlarda genel müdürlüğü bulunmaktadır ilgilenen arkadaşları bekleriz...

    Mert Arıkan

    Kyani Distiribütörü

    YanıtlaSil
  35. Merhaba, aradığınız doğru işi henüz bulamadıysanız sizi dünyada 35 ülkede faaliyet gösteren ve yakında Türkiye'de de resmen start verecek olan dünya devi kahve firmasıyla sizi tanıştırmak isterim. Binary ve unilevel sistemleri birleştiren patentli yapısıyla obtainer listesine en çok distribütör sokmayı başaran firmamızı tanımak isterseniz lütfen bana ulaşın. Serkan Özmen 05355198844

    YanıtlaSil
  36. Herkese merhabalar. Network dünyasında olan,olmayan, düşünen,acaba diyen,belki,gerçekten bu sistemler para kazandırıyor mu? v.s. gibi soruları soran arkadaşlar.

    1-İşi anlatmadan önce kendinizi,hikayenizi anlatmalısınız.
    2-işin reklamını yapmadan önce kendi reklamınızı yapmalısınız.
    3-Tutkunuz olmalı,İnancınız olmalı,Başarıya aç olmalısınız.
    4-Kısa zamanda köşeyi dönerim edasıyla işe yaklaşırsanız,işiniz neyiniz var neyiniz yok hepsini sizden alır.
    5-Bu sektörde birçok insanın maalesef göremediği bir gerçek var. Uzun vadeli ama hızlı bir tempoyla çalışıldığında istenilen kariyerlere ve arzu edilen paralara ulaşılabilir.
    6-Bilgili ve donanımlı olmalısınız.
    7-Sabırlı olmalısınız.
    8-Disiplinli olmalısınız.
    9-Azimli olmalısınız.
    10-Kararlı olmalısınız.
    11-Bir duruşunuz olmalı.
    12-Karizmanız olmalı.
    13-Profesyonel olmalısınız.
    14-İşinizi kendiniz inşa etmelisiniz.
    15-Başkalarına yardım etme hissini taşımalısınız.
    16-Beklentilerden uzak paylaşımcı olmalısınız.
    17-Kişisel gelişiminizi sürekli desteklemelisiniz.
    18-Güven duyulan biri olmalısınız.
    19-Samimi ve içten olmalısınız.
    20-Başkası değil, kendiniz olmalısınız.

    Acizane şimdilik bunları paylaşmak istedim.

    Kadir Çiçek
    Networker&Coach

    YanıtlaSil
  37. Geleceğine ve kendisine değer katmak isteyen girişimci ruhlara sesleniyorum.
    Bu işler ekleme değil katlama işidir.
    Sürekli birilerini bulma derdi olmadan çalışabilirsiniz.
    Sadece doğru kişilerle(mesela 3 kişi) işinizi inşa edebilirsiniz.
    Bu kişilere de yaptıklarınızı kopyalatmayı başarırsanız asıl başarı bundan sonra gelecektir.
    Bu işe ek gelir olarak bakanlar değil, gerçek zamanlı bir iş olarak bakanlar kazanabilir.

    -başarılı olmalısınız.
    -dürüst olmalısınız.
    -aç olmalısınız.
    -bilgili olmalısınız.
    -kendiniz olmalısınız.

    Kadir Çiçek
    Networker&Coach

    YanıtlaSil
  38. Evet,bu konuda bende birşeyler söyleyebilirim.Yaklaşık 5 aydır bir sistemle çalışıyorum.tabiki asıl mesleğim farklıAncak para kazanılırmı evet,düzgün seçim yaptığınız taktirde,Ama ısrarla şunu söyleyebilirim.çalışmadan kazanç yok.Çalışma çizgilileri başta uzun ,kazanç çizgisi düşük zamanla yer değiştiriyor.İzmir'den dahil olduğum sistem,ciddi anlamda kazandırıyor.Sadece Buda değil yeni çevre,değişiklik şirket kampları eğlenceler,pazar kahvaltıları gibi,Ama şanslıyım,bir arkadaşım sayesinde tam aradığım gibi bir sistem yaklaladım.Bilgi almak iseyenler firatat@hotmail.com dan ulaşsın ne kaybedersinizki.Sonuçta çalışanlar için şunu söyleyebilirim.Ya hedeflerin için yada hedefi olanlar için çalışın.

    YanıtlaSil
  39. selam arkadaslar bastan asagiyakadar okudum yazdiklarinizi. benim tanidigim 3 yada 4 Firma var icinde.Bunlarin birtanesini 4 yildir yapiyorum.ama bir ay önce bir firmayla tanistim kahve icerek para kazanmak istermisiniz denildiginde git abi dalgami geciyosunuz dedim.Abiler cok ciddiyiz dediler ve anlattilar sistemi.ben bukadar kolay bir sistem germedim.kahve icerek 7 cesit para kazanma imkanina sahip oluyorsunuz uluslar arasi 35 ülkede aninda is kurma imkanina sahip oluyorsunuz.düsünsenize istanbuldasiniz uvusturyaya distribütörlük verdiniz arkadasiniza onun kolundan onun timi kahve icecekler siz istanbulda para kazanicaksiniz.BU MÜMKÜN iste.firmanin acik oldugu ülkelerde tanidiginiz varsa oralarda is kura biliyosunuz.DAHA FAZLA Bilgi almak isteyen arkadaslar.bana ulasin gizemlikaffe@gmail.com

    YanıtlaSil
  40. MLM dünyasına giren küresel bir fenomen, devrim gibi bir iş planı, olağanüstü ürün zenginliği... artık, bütün bilindik kazanç ve iş planları klasik oldu ... nasıl mı ? ... " yatayda ve dikeyde sınırsız yapılanma " sonucunda eş zamanlı kazanç planı ... " koşulsuz-şartsız ödeme planı " ... yani dengeler, kariyerler, yüksek oranlı yatırım maliyetleri yok ! şimdi gelelim bizi ilgilendiren en duygusal olaya ; " Yapılan satıştan %100 satış komisyonu, evet yanlış yok %100 satış komisyonu ... %5,10,20,30 ya da 40 vs... değil %100 komisyon ! evet, sattığımız ürünün KDV siz tutarı bizim !.. nasıl olur diye sormayın :) dünyada yeni çıkan bir kazanç planı bu !... ben de varım diyen her dosta anlatmak-sunmak benim işim... sonuçta ekip ortağım olacak ! ... evet, devam ; " sınırsız derinlikten " kısıtlamasız gelir elde etme fırsatı ... hem de tek koldan bile ! ... artık emeklerimizin heba olması, yalnızca sisteme ilk girenlerin kazanması gibi bir kavram tarihe karıştı... kariyer yok, kariyer için ekstra ödeme yapmak yok ... tek bir şart var ! ÇKY ... yani çalış-kazan-ye ! tüm organizyonumuzun ( KDV hariç ) toplam cirosunun net tutarının %50 si .... kulağa nasıl geliyor ! ... pek yakında sahaya çıkıyor ...öncü grupta yer almak isteyen MLM gönüllüleri, MLM dünyasına emek veren dostlar.. artık bu işten beklentilerimizin karşılığını alma zamanı ... daha efektif bir planı olan varsa da tüm önerilere açığım... hangi model olursa olsun alırız hesap makinesini yaparız analizlerini ... 20 yıldan fazla sürede böyle bir iş planı görmedim, umarım bundan sonra başkalarını görebileceğiz... ama, şimdilik bu ! ... önerilere açık olan arkadaşlarım nesilsanlav@hotmail.com dan ulaşabilirler ... sağlıcakla kalın... esen kalın ...tüm dostlara sevgiler, saygılar ...

    YanıtlaSil
  41. 04 nisan 2014 tarihinde yeni bir network şirketinin açılışı yapılacaktır. Yeni işimizde bizimle beraber çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Network marketing sektörüne inanmış, bu sektöre gönül vermiş ve inancını kaybetmeden bizimle beraber çalışacak arkadaşları ekibimize bekliyoruz. Facebook Sayfamızdaki mesaj bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz..


    FACEBOOK SAYFAMIZ
    (Kazandıran Sistem Network)

    E-POSTA : alibabaa_46@hotmail.com

    YanıtlaSil
  42. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  43. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  44. Merhaba arkadaslar benim bahanelerimden cok nedenlerim var bende mega holding icersindeyim ilk baslarda bende yapabilirmiyim yapamazmiyim diye kendime soruyordum bu dunyada kucuk yada buyuk riskler almak zorundayiz bizim isimiz guven isi zamaninizdan gunde 1 saat ayirsaniz yeterlidir ve devletimize vergi vermekteyiz cok calis cok kazan daha cok bilgi icin beni arayabilirsiniz 0507 798 70 51

    YanıtlaSil
  45. network marketing bir insan için kim ne derse desin en gelişmiş sistemdir,hayal kurduğunuz her işe odaklayabilirsiniz,yapmak istediğiniz çoğu amaç buna kesinlikle paraleldir,çünkü network işi insan kazanmakdır ve dünyada para sadece insanlardan kazanılır.ben bunu işe girdikten sonra anladım ve şu an türkiyenin 1 numaralı network firmasındayım .
    mkcc@mkcc.biz

    YanıtlaSil
  46. network herşeydir !
    para kazanmak istemezdiniz değilmi?
    mkcc@mkcc.biz

    YanıtlaSil
  47. Herkese merhaba,öncelikle şunu belirtmek isterim ki network marketing sistemi ile gerçek anlamda para kazanmak istiyorsanız günde 1 saat kesinlikle yeterli değil.İlk başta planlı bir şekilde çalışırsanız işiniz çabucak büyüyecektir.Tabi öncelikle çalışmak,istikrar ve bir o kadarda istemek gerek.Burada bulunma amacımız para kazanmak,ek gelir elde etmek,hayatımızda olumlu yönde değişiklik yapmak.İnsanın önündeki en büyük engel kesinlikle kendisidir. Size tavsiyem şu şekilde olabilir, 4 Nisanda Start veren bir firmayı önerebilirim. Kazanç planı olarak Türkiye'de daha iyisi yok,bu konuda eminim.Sponsor desteği o olarak size ben ekibim elimizden geleni yapacağımızdan kuşkunuz olmasın. Ben Ankara yaşamaktayım ama Türkiye'nin her yerinden arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.Bizimle ekip arkadaşı olmak isteyen kişiler beni arayabilirler.Bol kazançlar dilerim .. Tuncay 0541 454 25 05

    YanıtlaSil
  48. Evde internet başında ciddi ve düzenli ek gelir kazanmaya hazır mısınız??Tek yapmanız gereken altta verdiğim link sayesinde referansımla ücretsiz önkayıt yaptırmanız..Sonra siteyi,ürünü ve sistemi inceleyin.Sorularınız olursa biz takım olarak her zaman buradayız.Unutmayın Türkiye'ye Ocak ortalarında geldi.. www.globalbrainteam.com/newbenefit81

    YanıtlaSil
  49. ilk haftadan itibaren kazanmaya başlayacağınız bir firma ile çalışmak isterseniz görüşelim..

    Ayhan ışık 0535 498 99 69

    YanıtlaSil
  50. Evde internet başında ciddi ve düzenli ek gelir kazanmaya hazır mısınız??Tek yapmanız gereken altta verdiğim link sayesinde referansımla ücretsiz önkayıt yaptırmanız..Sonra siteyi,ürünü ve sistemi inceleyin.Sorularınız olursa biz takım olarak her zaman buradayız.Unutmayın Türkiye'ye Ocak ortalarında geldi.. www.globalbrainteam.com/newbenefit81 Tel: 5077469908

    YanıtlaSil
  51. Arkadaslar oncelikle iyi geceler.. Bende yeni basladm N.Marketing e benimle beraber calismak isteyenler varsa.. ltf.selim@gmailcom dan ulasabilirler..

    YanıtlaSil
  52. Herkese iyi gecler... Bende yeni basladm N.Marketing e benimle beraber calismak isteyenler ltd.selim@gmailcom dan ulasabilirler. Gercekten hangi firma hatta firmanin icinde hangi lider ile caliscaginiz bile cok onemli...

    YanıtlaSil
  53. Işi yapmak veya bilgi edinmek isteyen herkes ltf.selim@gmailcom dan yazabilirler....

    YanıtlaSil
  54. Sağlıklı ve Kaliteli Ürün, %100 Türk Sermayeli sağlık Bakanlığı onaylı Helal sertifikalı Firma ile çalışmak istermisiniz?%46 ya varan kar marjı ile ekip kurarak yüksek prim kazancı elde edebilirsiniz.Kendi işinizin patronu olmak istermisiniz
    Cevabınız evet ise www.mikrotem.com.tr 0232 445 0 537
    Sizi de aramıza bekliyoruz
    Bol Kazançlı ve Sağlıklı Günler Diliyoruz

    YanıtlaSil
  55. bu işte zaman ve emek harcamadan para kazanmak diye bir şey söz konusu değil. zaten hiçbir işte değil. ben zaman emek harcamak ve kariyer de yapmak istiyorum diyenler başarılı olabilir. çalıştığınız firma çok önemli (güvenilir mi yasal mı?), ekibiniz ve size liderlik edecek olanlar da bir o kadar önemli. çünkü network adı üstünde olduğu gibi net (ağ) işidir bu işte yarış (competition) değil yardımlaşma (cooperation) vardır. bunların yanında iş eğitimi almanız çok çok önemli. gerçekten de ciddi bi şekilde zaman ve emek ayırarak geleceği olan (çünkü 28 mayısta şirketlerin bir çoğu kapanacak ), YASAL düzenlemelerden geçmiş bir şirkette kendini kanıtlamış bi ekipte olmak isterseniz ve tekrar ediyorum EMEK harcamaya hazırsanız bana ulaşabilirisniz. sadece iş hakkında konuşalım siz de bu arada başka firmaları araştırmaya devam edin. en doğru kararı verin. iletişim:melikegazioglu89@gmail.com

    YanıtlaSil
  56. Merhabalar,
    Öncelikle kendi yaptığımız network marketing işinden bahsetmek istiyorum.Bir arkadaşımız yaptığı yorumda 2000 tl den bahsetmiş,fakat bu ücreti ne için verdiğini anlayamamış ya sunumu dinlememiş yada bunu kayıt ücreti olarak aktarmışlar.Malesef ki bu fiyatı neye verdiğini anlatamayan birçok insan var .Verdiğiniz 2000 tl ile bir web sitesi satın alıyorsunuz 10 gb lık ve istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz bildiğniz üzere web siteleri satın alınmaz sadece kiralanır,verdiğiniz ücretle web sitesini 3 yıllığına kiralamış oluyorsunuz ve sınırsız özellikte bir siteden bahsediyoruz.Network marketıngde bir ürün satın alarak satış gerçekleştirebilirsiniz ve bizim ürünümüzde web sitesi olduğu için aldığımız komisyonlar gayet yüksek meblağlarda...Titan yada saadet zinciri anlamında yeterli bilgiye sahip olmadan yorum yapmayın çünkü üsttekiler size kazandıramazsa kendileri de kazanamazlar bunu unutmayın .KAZANDIR-KAZAN sistemi ile çalışan bir şirketiz ve MLMIA da onur üyesiyiz herkes istediği yerden araştırmasını yapabilir.Ekşi sözlük vs gibi yerlerde takılıp da hayatını ekşiye endekslemiş kafasını kaldırıp hala yerinde saydığını farkedemeyen insanların dediklerine kulak asmayın unutmayın ki suya girmeden yüzmeyi öğrenemezsiniz....Bizim şirketimiz kadar kazandıran bir network firması daha kurulmadı.Önyargılarınızı ortadan kaldırın ve şuan da bu işten emekli olan ENES OLGUN u araştırabilirsiniz.Bu şekilde sayısız insan var ve emin olun bu insanlar birşeyleri başardıkları için şuan sınırsız imkana sahipler.
    Kendimizi ifade edebildiğimizi düşünüyoruz bu sayfayı açtığınız için ben ve ekibim sizlere teşekkür ediyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adım Aytaç 25 yaşındayım 2 yıldır dostlarımla satış yapıyoruz Gördük vermişsiniz milletin eline on liralık siteleri sırf cebinize üç kuruş girsin diye.Ftp bile yok Ne wordpress yükleniyo ne forum sunucusu taa malezyanın nikahında. Neymiş tema varmîş sitede ir wix com al sana beleş tema Bir şey satıyorsun hiç bir işe yaramıyor Niye göz boyuyorsun? Niye millete dandik site satıyonuz. İki bin lirayı daha hostin nedir bilmiyorken verdin Sineye çek Sonradan sana öğrettiklerini satmaya kalkışma bari

      Sil
    2. sizin ticaretini yaptığınız web sitelerin günlük yaşamda bir karşılığı mı var. o bahsettiğin liderlerinizin bile web sitesi ile ilgili bir örneği varsa aç bak ... en sıradan my netin sunduğu web sayfalarından bir artısı varsa ne ala. üzgünüm ama titan işi... mega.
      ürün mutlaka günlük hayatta kullanım değeri olan bir meta olmalı ki bunun adı ticaret olsun.
      mesela almanyadaki gurbetçilere anadolu kokusunu konserveleyip satabileceğiniz bir mlm şirketi de size para kazandırabilir:)

      Sil
  57. merhaba arkadaşlar.mega holdings özellikle ürün bakımından süper.kolay bir şekilde web dizaynır olup networkla birlikte web sitesinden de para kazanabiliyorsunuz.örneğin;
    www.mkcc.biz

    YanıtlaSil
  58. Hem sağlık hem varlık için 3 ay önce bu işe başladım parktime yapıyorum toplam 3 ayda 2000 tl kazandım yüzyılın sektörünü kapsıyor sağlık ve wellnıs yani dünyada 107 ülkede faliyet gösteriyor 3 ayda 1 tatil fırsatı ben gittim eşimle alanyada tatil yaptıkücretsiz yani firma kaliteli ilgilenen arkadaş olursa 5324656582

    YanıtlaSil
  59. Bugün Türkiye’de network marketing konusunda en karlı firma Ersağ bitkisel temizlik ve kozmetik ürünleridir. Üyelik ücreti vs. yoktur. Verdiğiniz siparişlerinize anında bulunduğunuz kariyere göre indirim alırsınız (en az %10 dur. Kariyer atladıkça %15-%21-%27 ve %33 gibi indirim alırsınız) bunun yanında altınızda bulunan üyelerinizin verdiği siparişlerden yukarıda bulunan yüzde oranlarına göre prim alırsınız. Daha bitmedi, her 150 tl.lik siparişinize o ay belirlenen 5 üründen 3 tanesi hediye olarak verilir. Özel günlerde (bayram, kandil vs. 5 üründen 4 tane ürün hediye olarak verilmektedir.) Hepsini topladığınızda %100 oranında bir kar elde edersiniz. Böyle karlı bir network marketing firması Türkiyede herhalde yoktur tabiî ki ERSAĞ hariç. Bilgi almak ve üye olmak ve hemen kazanmaya başlamak için internet sitemizi ziyaret edebilir yada 0.530.788 41 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daha sağlıklı bir yaşam için ERSAĞ. www.ersagbitkiseltemizlik.com

    YanıtlaSil
  60. Ben de birçok kez Network marketing sunumu almama rağmen hiçbiri bana cazip gelmemişti. Çünkü benim kafamdaki düşünceye göre ortada ürün bulundurmayan her firma sadece insan odaklıdır ve bir yerde tıkanma ihtimalin vardır. Fakat bi arkadaşımın vasıtasıyla yeni tanıştığım ve 1 gün düşündükten sonra 2.gün dahil olduğum firmada hem kaliteli ürünlerin var olması hem de network marketing sektörünün devi olmak istemesi beni cezbetti. Firma vergi ödemekle kalmıyor bizden bile %20 vergi kesiliyor. Zaman-Sağlık-Varlık üçgeninden yararlanmak isteyen ve maddi özgürlüğüne kavuşmak isteyenler bana ulaşabilirler. barboyadri@gmail.com mail atabilirsiniz. ya da 05372625113'e sms gönderebilirsiniz . Arama yapmadan önce mesaj atın genelde yabancı numaraları açmıyorum. Her ay 2000 lira kredi kartı ödemesi yapınca bütün bankalar kredi kartı satmaya çalışıyor bana artık numara tanıdık gelmezse açmaya korkuyorum :))

    YanıtlaSil
  61. izmirde olupta affiielette market (satış ortaklığı ) sisteminde çalışmayı düşünen kişiler varsa bana bu mail adresinden ulasabilir mi? ymlha_oztrk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  62. YA BEN COK ÖZÜR DİLEYEREK BİŞEY SORMAK İSTİYORUM COK SIKINTILI BİR DURUM . BENİM TARSUSTA HALAM VAR O 2000 TL KARSILIGINDA HESAP ALDI KENDİNE AMA KULLANAMADI ŞİMDİ BANA SEN YAP BU İŞİ DİYOR . BEN CALIŞMA ŞEKLİNİ O SİTEDE NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ ANLAYAMADIM HALA AMA

    YanıtlaSil
  63. hem para kazanacak hemde doğal ürünler satarak mutlu müşterilere sahip olacaksınız hazırsanız hemen başlayın http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=f415ab97-812c-4336-9377-34f02e4c3d3f

    YanıtlaSil
  64. Çok ilginç ve bilinçlendirici bir yer olmuş burası. Farklı görüşler her zaman iyidir. Bende görüşlerimi belirtmek isterim.

    yaklaşık 12 yıldır çeşitli network marketing sistemleri ile çalıştım. Sonuçta hiç para kazanamadım. Neden mi?

    1. Bilgi ve deneyimim kısıtlı idi, ya da kendimi yeterli sanmıştım.
    2. Network marketing in imajı ülkemizde çok kötü. Bu yüzden alt ekiplerinizi ikna etmek zor.
    3. Bizim insanlarımız hiç uğraşmadan para kazanmak istiyor. Alt ekibim ne kadar büyük olursa olsun çalışmadığında sistem bozuluyordu. yani yine eğitime ve çalışmaya geldik.
    4. ürün ve üst sponsor desteği çok sıkıntılı idi.


    Ama hiçbir zaman bırakmadım. Çünkü bende de yanlışlıklar vardı ve bunlardan ders çıkarmayı bildim.

    hala network marketing ile uğraşıyorum. Ekiplerimi toparlıyorum. Ama geçmiş 12 yıllık hatalarımı bu işte yapmayacağım.

    Ülkemize yeni girmiş bir Network Marketing firması var. Sağlık sektörü her zaman kazandırır arkadaşlar. Bu network marketing işi de sağlık üzerine ve herkesin ihtiyacı var. Yani sağlıklı da hastada olsa bu ürüne herkes ihtiyaç duyuyor.

    kazanç sistemi çok basit ve etkili. Bu yüzden seçtim bu işi. Kendi işini kurmak ve patron olmak isteyen her network marketing çiyi bekliyorum. Sorularınızı sitemiz üzerinden sorabilirsiniz.

    sitemiz : http://www.fgxpress.web.tr
    mail : destek@fgxpress.web.tr



    Etiketler :
    fgxpress
    fgxpress nedir
    fg xpress
    fg xpress nedir
    network marketing
    para kazanma
    zengin olmak

    YanıtlaSil
  65. kyani yapın güzel bir firma ve pazarlama planı oldukça değişik inceleyin lütfen

    YanıtlaSil
  66. arkadaslar evde turk parası deger kaybedıyor 1o bın tl var ıs farketmez yeterkı degerlendıreyım su parayı lutfen yardımcı olun 0544 669 88 87

    YanıtlaSil
  67. Evdeki paranizin bize bi faydasi yok zaten bu kadar parayi degerlendiricem diye network yapmaya calisirsaniz sizin icin yanlis bir secim olur paraniz cebinizde kalsin gelin bizim ailemize katilin hayatinizin firsatini kacirmayin .

    YanıtlaSil
  68. BENİM ARAŞTIRDIĞIM EN İYİ NETWORK SİSTEMİ MEGAHOLDINGS.. 3 AYLIK ÜYESİYİM.. YÜKSEK PARAYLA GİRDİM FAKAT 2. AY PARAMI ÇIKARDIM. DİĞERLERİNE GÖRE PAHALI OLMASI DEZAVANTAJ DEĞİL AKSİNE İŞİ BIRAKMAMAK İÇİN TETİKLEYİCİ.. 150-200 TL İLE GİRİLEN NETWORKLERLE %15-20 KOMİSYON ALARAK PARANI ÇIKARMAN HEM ZAMAN ALIR HEMDE SIKILIRSANIZ BIRAKIRSINIZ. MEGA YA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HAVADAN PARA KAZANAMAYACAĞINI BİLMELİ.. SAĞLAM BİR EKİPLE ÇALIŞMALI Kİ BİR TARAFINI ÜST ÜYELER DOLDURSUN VE KENDİSİNE DÜŞEN YÜK YARI YARIYA AZALSIN. İYİ ÇALIŞAN BİR EKİPTE YER ALMAK İSTİYORSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİM..
    TEL: 0553 494 2737

    YanıtlaSil
  69. Benim yapacağım network beni uğraştırmadan beni yormadan para kazandırsın diyenler buyrun POSAVİS'e çünkü Posavis'te pasif kazanç var.Pasif aylık kazanmak isteyenler buraya insanlar yatırım yaparlar 100.000tl daireyi satın alırlar 500Tl'ye kiraya verdiler kaç ayda verdiği parayı kurtarır 260 mı?
    Posavis akıllı ev cihazları ile sadece Reklamları izleyerek ve pasif kazançtan 1000Tl civarı para kazanabiliyoruz...
    Tüm arkadaşlar dikkat edin PASİF kazanç diyorum.Arkadaşlar pasif kazanç ve Reklam kazançlarının yanında çok fazla kazanç sektörümüz vardır...
    İnanın size bahsedeceğim iş burda anlatılanlarla kıyaslanamaz çünkü benim anlatacağım işte ekip kurmadan ürün satmadan aylık pasif olarak kazanabilirsiniz zaten bu dedikleri yaparsanız aktif olarak çok fazla kazancınız olur çok uygun koşullarla araba sahibi yapıyoruz bilginiz olsun.Posavis'i dinleyin Kalitesiniz görün...Dinlemek isteyen yeniliklere açık olan her arkadaşımızla görüşebiliriz bana ulaşmak isterseniz işi dinlemek isterseniz...
    Abdulkerim OLGUN
    05427217085

    YanıtlaSil
  70. arkadaşlar ben Mega Holdings şirketinde network yapıyorum üniversite de bir arkadaşım sayesinde tanıştığım şirket şuan bana hayallerimde ki hayatı sunuyor aylık gelirim 1500 tl üzerinde ve 3 yıllık bir web sitesi ile 5 ayda geldiğim nokta bu yanı 31 ay daha bana çalışacak olan bu ürün sayesinde oldukça kar lı bir ticaret oluyor ki bu 5 ayda geldiğim noktaya bakarsak önümde ki 31 ayda net gelirimin 10.000 tl olması çok kolay network marketing Türkiye de yanlış bir iş gibi bahsediliyor ve insanlar önyarıgılarını bu sektör e karşı kolay kolay yıkmıyor 100 milyar $ lık bir sektör e bile laf atabilen bir Milletimiz var bence network şuan bulunan bir çok işten daha kar lı ve size kattığı değerler sayesinde her sektör de başarılı olmanızı sağlıyor bence çok fazla düşünmeyiniz bunca yıl düşündünüz ve elinizde ne var ? :) iyi geceler

    YanıtlaSil
  71. Türkiye' ye yeni giriş yapmış, network marketing sisteminin tüm eksilerini atmış ve sadece artılarını almış, tüm dünya üzerinde ticaret yapabileceğiniz, bakanlık onaylı ürünlere sahip, devlet tarafından denetlenen ve vergisini ödeyen, helal sertifikalı, distribütörlerine en yüksek karı veren, kota, stok derdi olmayan ayrıca araba promosyonları ve yurtdışı toplantılara tek kuruş ödemeden katılma şansı veren bir firma ile çalışmak istermisiniz. Bilgi almak için yeninesil001@yahoo.com numaranızı attığınız takdirde sizi arayabiliriz.

    YanıtlaSil
  72. ARKADAŞLAR ŞUANDA TÜRKİYE SIFIR NOKTASINDA DAHA 1 YIL OLMUŞ BİR ŞİRKETİN BAĞIMSIZ DİSTRİBİTÖRÜYÜM İLK HAFTAMDA 900 TL TAM 30.CU GÜNÜMDE 4800 TL KAZANDIM VE BUNUN İÇİN STOK YAPMADIM HİÇ KİMSEYE GİDİP YALVARMADIM ÖYLE BİR SİSTEM Kİ BİR SÜRE SONRA SİZDEN BAĞIMSIZ BİR ŞEKİLDE SİZİN TİCARETİNİ VE GELİRİNZİ BÜYÜTÜYOR İSTEYEN HERKESE İSPAT EDEBİLİRM TÜM GELİRLERİMİ VE NASIL KAZANDIĞIMI İLGİLENENLER İÇİN TELEFONUMU BIRAKIYORUM AMA HERKES DEĞİL SADECE GÜVENİLİR YANA SÖYLEMEYEN VE GERÇEKTEN PARA KAZANMAK İSTEYEN KİŞİLER ARARSA MEMNUN OLURUM DEDİĞİM GİBİ HERKESLE ORTAK OLMAK İSTEMİYORUM SADECE GÜVENİLİR KARİYER YAPMAK İSTEYEN MAZERET ÜRETMEYEN ÇALIŞKAN VE DAHA İLK HAFTASINDAN İTİBAREN PARA KAZANMAK İSTEYEN KİŞİLER ARASIN LÜTFEN NO : 0536 885 66 46

    YanıtlaSil
  73. Benim Öyle Bi İşim olmalı ki . Ofisim Sevdigim mekanlar olmalı, İş Arkadaşlarım Dostlarım olmalı,Mesaiye kalmak Yerine Kitap okumali, Patronun Agzına bakmak yerine İstedigin saatte çalışmalı, İstedigim Zaman Şehir dışına Çıkmalı ve Ben bunları Yaptım Diye Beni Yurt Dışına Tatile Yollamaları Daha da fazlasi...
    Bütün bunlar için bizim mükemmel bir fikrimiz var. Herşey bu fikirle mümkün olabilir ve oluyorda. Bir fikir küçük olabilir ama zamanla Büyür.

    Network yapıyorum ve iyi bir network yapmak isteyen arkadaşlar iletişime gecebilirsiniz. vakit kaybetmeden tel :0541 494 12 00

    YanıtlaSil
  74. Devir E ticaret devri oldu artık.o yüzden E ticaret tavsiye ediyorum.7 gün 24 saat ciro dönüyor.ürün pazarlaması bile yapmıyorsunuz.Peki bunun altından nasıl kalkarım diyorsanız, işte bu 2 dk lık videoyu izleyin ve bizimle iletişime geçin.Siz de E ticaret dünyasına adımınızı atın. http://player.vimeo.com/video/90563056

    İletişim: Gökhan ERYİĞİT www.goktearama.com sahibi gokhaneryigit@yandex.com 0545 648 02 59

    YanıtlaSil
  75. POSAVİS sozde farklı bir firma olarak kendini gosteriyor, ise aldıgnı soyluyor belli ucretler oduyorsunuz ve tam olarak network sirketi oldugnu anlıyorsunuz. Bu ise minimum 500 tl harcatıyorlar , ve siz zincirin en altı oluyorsnuz yatırdıgınız parayı kurtarmaya calısıyorsunuz.Tek care sizin gibi baska yeni acemeleri kandırmak , sonuc olarak patronlar kazanıyor oturdukları yerden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dedikleriniz çok doğru. maalesef böyle çeşit çeşit işler karşımızdadır...
      posavis ile ilgili detaylı bilginiz var mı? varsa işleyişi hakkında bilgi verebilirmisiniz...

      Sil
  76. Merhaba
    İş Ortaklığımızdan Biraz Bahsedelim Firmamızın TTK Kanununa Uygun Geliştirdiği Kobi Ve Kurumsal Müşterilere Hitap Eden Firma Web Sitesi Yazılım Paketinin Satış Bayiliğini Yapacaksınız Kısaca Anlatmak Gerekirse Ysm Bilişim'den Paket Satın Almak Zorunluluğunuz Olacak Bunu Sizin İle Aramızda Sözleşme Olarak Kalacak İş Ortaklarımıza 499 TL Bu Paketi Aldıktan Sonra Size Ait Bir Domain Hesabı Açacağız Örnek vermemiz gerekirse www.bursawebtasarım.com Adı Altında Size Ait Bu Sitenin Google Gibi Arama Motorlarında 1.2 inci Sayfalarda Bulunmasını Sağlayacağız. Hosting Hizmetinize Paketinizin Yükleme İşlemi Yapıldıktan Sonra Sizle Beraber Sitenizin İçeriğini Size Özel Dolduracağız Bu Sayede Sizde Yazılım Hakkında Bilgi Sahibi Olacaksınız. Size Ait Kartvizit Bastıracağız Kendi Telefon Numaranız Ve Kendi Bilgileriniz Olacak Sitenizi Kurduk Sonra Bunun Pazarlamasını Yapacaksınız Paketin Son Kullanıcı Fiyatı 999 TL Sizin Kazancınız %35 Peki Bu Pakette Neler Var Biraz Ona Değinelim Paket 1 Adet Web Sitesi Yazılımı İçeriyor Demoyu Adresi www.firmasiteniz.com Adresinden İnceleyebilirsiniz Müşterinize Bu Paketi Sattığınız Takdirde Geri Kalan Hiç Bir İş Gücüne Dahil Olmuyorsunuz Müşterinize Ait Bir Adet Domain Hizmeti Açıyoruz Kendi Sunucularımızda Hosting Hizmeti Açıyoruz Hosting Özelliklerine Değinirsek Sınırsız Alan, Sınırsız Trafik, Sınırsız Mail Hesabına Sahiptir. Sattığınız Paket Yazılımını Açtığımız Domain Altında Hizmete Açıyoruz Sizin Sadece Bize Müşterinizden Almanız Gereken Dökümanlar Olacak Bunlar Şirket Logosu, Şirket Kurumsal Yazıları Hakkımızda Tarihçemiz Gibi Şirketin Verdiği Hizmetler, Ürün Kategorileri Bu Kategorilere Bağlı Ürünler, Referansları, Fotoğrafları İletişim Bilgileri, Bu Bilgileri Size Açacağımız Yükleme Panelinden Bize Ulaştırıyorsunuz Biz İçeriğini Hazırlayıp Sattığınız Web Sitesini Size Teslim Ediyoruz Pakette Mevcut Olan En Büyük Özelliklerden Birisi “Seo” Müşteriniz Google Gibi Arama Motorlarında Sektörüne Göre Anahtar Kelime Aramalarında 1 Ve 2 Sayfada Yer Alabiliyorlar Bu Hizmetler Normalde Ücretli Oluyor Yazılım Şirketlerinde Alacağınız Paket İçeriğinde Default Olarak Mevcut Hiç Bir Şekilde Ek Ücret Ödemiyorsunuz Müşteriniz Daha Sonra Bir Güncelleme Yapmak İstedi Yada Size Yaptırmak İstedi Sizin Tarafınızdan Yapılacaksa Siz Ücretinizi Müşteriden Talep Edebilirsiniz. Bize Hiç Bir Şekilde Ücret Ödemiyorsunuz. İçerik Yönetim Yazılımı Sayesinde Demo Adresi www.firmasiteniz.com/yonetim Adresinden Bakabilirsiniz Satışını Yaptığınız Web Sitesini Güncelleyebilirsiniz. Satışlarınızda Faturanız Müşterinize Tarafımızdan Kesiliyor Siz Hiç Bir Şekilde Vergi Gibi Ödemelerde Bulunmuyorsunuz Bizi Ve En Önemlisi Kurumsal Olarak Kendinizi Temsil Ediyorsunuz. Kazancınızı Tamamen Kendiniz Belirliyorsunuz Örnek Vermek Gerekirse Ayda 10 Paket Sattınız 10*350 TL=3.500 TL Aylık Kazancınız Olur Sizlere Müşteri Yönlendirmesi Yapacağız Kesinlikle YMS Bilişim Paket Satmayacaktır. Bu İşi Kendi İşiniz Gibi De Yapabilirsiniz Ek İş Olarak da Düşünebilirsiniz Eğitimlerimiz Olduğu Zaman Online Davet Ediliyorsunuz Sistem Tarafından Ücretsiz Eğitim Alabilirsiniz İçerik Yönetim Yazılımı Kullanması Vb... 7/24 Teknik Destek Alabilirsiniz Çünkü Müşterileriniz Sizinle İrtibatta Olacaklardır. Versiyon Güncellemeleri Olduğu Takdirde Temsilcilerimize Ücretsiz Ama Siz Müşterinizden Güncelleme Bedeli Talep Edebilirsiniz.

    Teşekkür Ederiz.
    Ysm Bilişim Yazılım Ve İnternet Hizmetleri Ltd.Şti.

    YanıtlaSil
  77. Uzun zamandır network marketing sektörlerini araştırıyorum. Edindiğim bilgilere göre bu işten ek gelir sağlayanlar olduğu gibi çok büyük paralar kazananlar da var. Bu tamamen sizin tercihinize ve çalıştığınız network şirketine bağlı. Ben bu işten ek gelir kazanmaktan çok bu iş sayesinde zengin olunmasından yanayım. Sonuçta klasik ticaret sistemi yerini yavaş yavaş e-ticarete bırakıyor ve gelişim adına önü çok açık bir sektör diye düşünüyorum. Uzun araştırmalarım sonucu bu işten en çok para kazandıran şirketin Mega Grup Bilişim olduğunu gördüm. Bu şirketi araştırmaya başladığımda insanların olumsuz yorumlarını okudum. Sonra bu yorumların bilinçsiz şekilde yapıldığını, yeterince araştırılmadan ön yargı oluşturulduğunu gördüm. Çünkü vergisi, faturası, sertifikaları, gümrük bakanlığı onayı vs. her şeyinin usüle uygun olduğunu öğrendim. Daha sonra hukukçu tanıdıklarıma danıştım ve yasal olmayan bir durum olmadığını öğrendim, sonunda bu şirkete girdim. Daha önce giren yakın arkadaşlarımı da gözlemliyorum ve birçoğu ciddi paralar kazanmış durumdalar, ayrıca kişisel olarak da gelişim gösterdiklerini gözlemledim. Onlar bu işi benim kadar araştırmadan girdiler ve şu an benden iyi seviyedeler. Ben de kendi araştırmalarım sonucu güvenerek, emin olarak bu işe girdim ve en kısa zamanda iyi yerlere gelmeyi hedefliyorum. Eğer yeni girişimler konusunda istekliyseniz ve detaylı bilgi almak isterseniz bana telefondan veya e-posta ile ulaşabilirsiniz.
    TEL: 0554 603 4656
    E-POSTA: recberozan@gmail.com

    YanıtlaSil
  78. herkes bişeyler yazmış..sizin ne kadar kazandığınız önemli ama daha önemlisi ekibinizde kaç kişi ne kadar kazanıyor..eğer ekibinizdeki insanlar para kazanırsa başarılı olursunuz.. ben sadece benim değil ekibimdeki birçok kişinin para kazanabileceği bir firmada çalışıyorum..
    şimdi ekibimde olup para kazanmak isteyenler benimle irtibata geçebilir ..

    Ayhan ışık 0 535 498 99 69

    YanıtlaSil
  79. merhaba arkadaşlar net work marketing sisteminden para kazanmak hem zor hem kolay,biraz gayret ve emek ister.Ama bu hamleyi doğru bir network şirketınde ve zamanında yapmak önemlidir.Network şirketlerinde para kazanmak için başlangıç evresinde yakalamak lazımdır.Her başlangıç evresi network sistemı para kazandırmaya bilir,önemli olan ortada bir sorun varsa ve o sorunu sistem olarak veya ürün olarak çözebiliyor ise eğer sistemi veya ürünü öğrenmiş iseniz ve uyguluyorsanız siz fırsatı yakalamışsınızdır.Para kazanırken önemli olan sağlıkta kazanmaktır.Bizim network sistemımız hem sağlık hem varlık sunuyor.Aylık ve Aydatı Olmayan Kota Ve ürün çekme zorunluluğu olmayan çalışma süresi olmayan Kariyerden Düşmeyeceğiniz Bir Networkta çalışmak isterseniz...
    Para değil servet kazanmak isteyenler bizimle irtibata geçebilirler.
    05076471314
    05379612488

    YanıtlaSil
  80. DUNYANİN 113 ULKESİNDE FAALİYETTE İLAN VE TURKİYEDE YETİSMEYEN FAKAT TURKİYEDE SUNUMU YAPİLAN VE HİZLA PAZARİ OLUSAN URUNUMUZ İLE CİDDİ MANADA BERABER NETWORK MARKETİNG YAPMAK İSTEYENLER
    0536 237 58 38 NOLU HATTİMİZİ ARAYABİLİRLER. TESEKKURLER TURKİYE..

    YanıtlaSil
  81. milletin derdi birbirine yardım etmek değil, adam ayıklamak olmuş, komik duruma düşenler var burda :)

    YanıtlaSil
  82. Merhaba bu islerin ne kadar gerçek olduğunu bilemiyorum herneyse bi ara arastirdim ama herkez bisey diyince vaz geçtim sonra calistigim yerde bi amca oğlunun bu isle ugrastigini soledi ve yine arastirmaya basladim neyse asil olay su bana bu konuda yardimci olucak varsa lütfen benle iletişime geçsin takipte olucam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba anıl bey tugbaturkoglu2009@hotmail.com yada 0545 779 01 69dan ulasın bana.yıllardır onume gelen butun fırsatları kacırdım ınanmadım bu sıstemlere ama bugun ne kadar buyuk hatalar yaptıgımın farkındayım.sizde gec kalmayın.suan calıstıgım sırket bana kayve cevreme kaybolan sağlıklarını verdı hayatımı degıstırdı.arayın goruselım

      Sil
  83. Size yardimci olmak isterim mail adresime yazarsaniz sevinirim derya.demiroz26@gmail.com

    YanıtlaSil
  84. m.ethemoglu@gmail.com
    Suslu laflara ihtiyacim yok ,en iyisini en cok kazandiranini ve bu sektorde kazanamayanlarin intikamini almaya gelen isle tanismak isterseniz buyrun.
    unutmayin firsat basinda yakalanirsa firsattir.

    YanıtlaSil
  85. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  86. ay ben çok korktum güzel güzel blogunu okuyordum bu insanlar niden böyle çullanmış evde yazar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün yorumları yayınlıyordum, sonra burası dediğiniz gibi yorum bahçesine döndü, artık yapabileceğim bir şey yok, iş çığırından çıktı :)

      Sil
  87. Slm.Network isinde basarılı ve ekibi düzgün,çalışkan olan arkadaslarla çalışmak isterim.İlgili arkadaslar mail adresime konu hakkında mail atabilirlerse sevinirim.
    k.mahir58@gmail.com

    YanıtlaSil
  88. Sadece Gano excel firmasını ve Reishi mantarını araştırın Ürünleri deneyip sağlık bulun saten sağlığınıza kavustukdan sonra sisteme firmaya ürünlere inancınız tam olacak ve bizimle çalışmak için can atacaksınız detay almak isteyenler için email f.yilmaz94@hotmail.com

    YanıtlaSil
  89. Sevgili Arkadaşlar kimse benim tavuğum yumurtlamaz demez.Bu sektör acımasızdır ve İSTEMEDEN de olsa çevrenize zarar verirsiniz.Tabiki network yakın çevre ile yapıldığından en başta yakınlarınıza zarar verirsiniz.Turkıyeye yeni gelen dünyada 60+ ülkede rüştünü ispatlamış devlete vergisi ödeyen,kota ceza,stok olmaksızın bütün dunyada çalışma imkanı veren VE EN ÖNEMLİSİ BU SEKTÖRÜ DOMİNE ETMEYE GELEN,bugune kadarki mutsuz insanlar çöplüğü ortadan kaldırmak gibi bir vizyonu olan,SEKTÖR DEVİ OLMAYI HEDEFLEYEN VE BU YUZDEN KASASINA GİREN HER 100 USD NIN 60 INI BİZLERE VEREN,sektörün yeni nesil devini tanımak isterseniz iletişime geçiniz.Ve tabikide herkesle değil işin gereklerini yapabiilece arkadaşlara hitap ediyorum eğer şartlarda anlaşabilirsek , önce kendinizi sonrasında beni ikna ederseniz sizi bu işle tanıştırabilirim.
    Unutmayın Fırsat Başında Yakalanırsa Fırsattır ,Seçimleriniz Hayatınızın Akışını Belirler..
    m.ethemoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  90. Network işi yapmak , bu sektörde başarılı olmak ve tek ID ile tüm dünya ülkelerinde koşulsuz şartsız işinizi büyükmek istiyorsanız iremsu.m@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz. Unutmayın ki bir iş başında yakalanırsa fırsattır sizin için

    YanıtlaSil
  91. maalesef böyle çeşit çeşit işler karşımızdadır, ama eğitim(eğitim:çocukların ve gençlerin toplum yaşayışında yerlerini almaları için gerekli bilgi, beceri ve anlayışları elde etmelerine, kişiliklerini geliştirmelerine okul içinde veya dışında, doğrudan veya dolaylı yardım etme, terbiye.) ile her şey olur,gerçekleşir...

    >>>network: Bilgisayarların iletişim hatları aracılığıyla veri aktarımının sağlandığı sistem, bilgisayar ağı.
    >>>Network marketing: Bir ürünü üretebilmek ne kadar önemliyse onu pazarlayabilmek yani satabilmekte o kadar önemlidir. Yıllardır çeşitli satış şahit olduk. network marketing'de bu çeşitli satış şekillerinden biridir. Network marketing; 21.yy’ın ticaret sistemi olarak görülen, her ölçekteki şirketlerin müşteriye daha kolay ulaşmak, kendine sadık müşteriler ve çalışanlar sağlamak kısaca ürün satışlarını arttırmak amacıyla kullanmaya başladıkları, doğrudan satışın geliştirilmiş bir türü olan etkili bir dağıtım ve kazanç sistemidir diye tanımlayabiliriz. Network marketing bir pazarlama stratejisi olmakla birlikte kapı kapı ürün satışının zorunlu olmadığı bir modeldir. Çok katlı pazarlama olarakta bilinmektedirnetwork marketing
    Network Marketing, tavsiye mantığına dayalı bir sistemdir. Yani siz ürünü alır, kullanır ve memnun kalırsanız doğal olarak bunu çevrenizdekilere tavsiye edersiniz. Network Marketing, ekip işidir. Siz kişisel referanslarınızdan/satışlarınızdan da para kazanırsınız fakat önemli olan ekibinizde oluşan ciro üzerinden kazanılan paradır. Asıl büyük kazanım burada oluşur.
    >>>Pazarlama(Marketing): Bir ürünün, bir malın, bir hizmetin satışını geliştirmek amacıyla tanıtmayı, paketlemeyi, satış elemanlarının yetişmesini, piyasa gereksinimlerini saptama ve karşılamayı içeren etkinliklerin tümü.

    Üretim ve pazarlama faaliyetlerini birlikte yürüten bir işletmede bu faaliyetler şöyle sıralanır;
    Belirli mallar için potansiyel pazarı belirlemek.
    İşletmenin üretim kapasitesinin verimli biçimde kullanılmasını sağlayacak talebi yaratmak.
    Elverişli bir dağıtım sistemi kurup uygulamak.

    Yukarıdaki tanımların sonucunda ulaşılanlar ise;
    Pazarlama beşeri faaliyetleri kapsar.
    İhtiyaçların ve isteklerin doyurulmasına yöneliktir.
    Değişim yoluyla bu faaliyet amacına ulaşır.

    YanıtlaSil
  92. Sevgili Arkadaşlar kimse benim tavuğum yumurtlamaz demez.Bu sektör acımasızdır ve İSTEMEDEN de olsa çevrenize zarar verirsiniz.Tabiki network yakın çevre ile yapıldığından en başta yakınlarınıza zarar verirsiniz.Turkıyeye yeni gelen dünyada 60+ ülkede rüştünü ispatlamış devlete vergisi ödeyen,kota ceza,stok olmaksızın bütün dunyada çalışma imkanı veren VE EN ÖNEMLİSİ BU SEKTÖRÜ DOMİNE ETMEYE GELEN,bugune kadarki mutsuz insanlar çöplüğü ortadan kaldırmak gibi bir vizyonu olan,SEKTÖR DEVİ OLMAYI HEDEFLEYEN VE BU YUZDEN KASASINA GİREN HER 100 USD NIN 60 INI BİZLERE VEREN,sektörün yeni nesil devini tanımak isterseniz iletişime geçiniz.Ve tabikide herkesle değil işin gereklerini yapabiilece arkadaşlara hitap ediyorum eğer şartlarda anlaşabilirsek , önce kendinizi sonrasında beni ikna ederseniz sizi bu işle tanıştırabilirim.
    Unutmayın Fırsat Başında Yakalanırsa Fırsattır ,Seçimleriniz Hayatınızın Akışını Belirler..
    mahir.kyani@gmail.com

    YanıtlaSil
  93. Bir firma olsa deseki ben oyunun kurallarini yeniden yazdim.
    kota yok,stok yok,ADAM BULMA ZORUNLULUGU YOK,piramit duzen degil,ve satisi online marketing yani ne urunu nede musteriyi gormeden,urunlerde ICAT NITELIGINDEolsa vede deseki ben sektorun krali olmaya geldim ve bu yuzden de %60 vererek tum ezberleri bozucam.Nasil olurdu? :)60+ ulkede olan ve tr ye yeni gelen, oyunun kurallarini degistirmeye gelen bu srktorun apple i olan firma ile tanismak isterseniz ; m.ethemoglu@gmail.com
    Unutmayin firsat basinda yakalanirsa firsattir..

    YanıtlaSil
  94. Kafamdaki deli soruların yazıya dökülmüş hali :)

    YanıtlaSil
  95. Selam,
    Network Marketing = Net-Work Marketing
    Zenginmi olmak istiyorsun? Peki nasıl?
    Maaşlı bir işte çalışarak zengin olamazsınız. O zaman bu seçeneği pas geçiyoruz.
    İş kuralım. Büyüyelim, kazanalım. Ama bir gün birileri birilerinin suratına anayasa kitabı atar, dolar yükselir borsa düşer. Hoop tüm kazancımız gitti. bu seçeneğide pas geçtik.
    Şimdi ne yapacağız? her ikisiylede zengin olamadık!
    Şimdi hayatınızın tüyosu vermek istiyorum. Zenginlere bakın! Evet bak. Ne görüyorsun?. Maaşlı bir işçi değil! Bi işyeri acıpta zengin olmamış! Ee nasıl zengin olmuş???
    SİSTEM KURMUŞ...
    Öyle bir sistem kurmuş ki... O sistemin başında beklemek zorunda da değil. Çünkü en başta vebal ödemiş ve çarklar dönmeye başlamış. Ve artık istemesede o çarklar dönmeye devam edecek. PASİF GELİR... işte tamda bu...
    Network Marketing konusuna gelince, o insanlar gibi zengin olabileceğimiz tek seçenek... Ama bunu doğru adreste yapmak gerekli...
    İnsanlarla konuş ve işini anlat. Bu kadarda kolay...
    Bu sektörü gerçek anlamda tüm yönleriyle domine etmeye gelen devle, yasal, kota yok, ceza yok, stok yok, satış zorunluluğu yok, aslında satışta yok diyebilirim. Yüzde %60 kar marjını dağıtan bir dev o... ...( doganavci@msn.com )
    Network marketing ile ilgili olarak bu işte, İyi sonuçlar almak istiyorsanız, iyi bir tutumunuz olmalı. Her zaman, sorunu nasıl çözebileceğinize odaklanmalısınız. En çok sorun çözen network marketing’de en çok parayı kazanan kişilerdir. Sorunlardan kaçmayın. Bir sorun çıktığında aşılması gereken bir engel olarak değerlendirin. Sorunsuz bir hayat sizi başarılı yapmayacak. Tam tersi, çıkan sorunları çözdükçe başarılı olursunuz. Sadece sizin sorunlarınızdan bahsetmiyoruz. Ekibinizdeki insanların sorunları da buna dahildir. Karlılığı getiren alışkanlıklara odaklanın. Değer taşıyan şeylere odaklanın. Özgür olun. Tabuları yıkın.Ve artık aynada kendinize bir bakın.
    Başarılar...
    Doğan Avcı

    YanıtlaSil
  96. Arkadaşlar merhaba ;
    Posaviste altınıza birilerini üye yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok..
    Bazıları saadet zinciri diyorlar network marketing diyenler vvar .. Arkadaşlar Allah aşkına diyorum Networklerde sınırsız distribütör girişi vardır yani sistemde doldur boşalt vardır kimlerinin girdiğinin kimlerin neler kaybettiğinin önemi yoktur sistem ne kadar kazanmış ona bakılır sonsuz giriş vardır..
    POSAVİS'te sadece ve sadece türkiye genelinde 50.000 tane bayilik verilecektir. Her ilin nufüsunun da %0,1 kadar bayilik girişi olabilir yani ankara nufüsu 5.000.000 ise ankarada sadece 5000 tane bayi olur...
    Bu sayı dolduktan sonra istenilse de bayilik verilmeyecek.
    Sonrasında bayiler kobi anlaşmaları yapabilir bunu şöyle düşünebilirsiniz yemeksepeti.com u herkes bilir üye restorantlar vardır her sipariş başına yemeksepeti %5-8 arası komisyon alır.. posavis sadece yemek üzerine değil tüm sektörlerde faaliyet göstermektedir. yani bir üye işyeri yaparsa bayi o işyerinin bizim müşterilere yaptığı her satıştan kar alır.
    Bu zamana kadar reklam izleyerek para kazandınız mı? Posavis bize bu imkanı sunuyor.
    Sonrasında firmalardan reklam alabilir ve kendi akıllı ev cihazlarımız üzerinden reklam yapabilir.
    Elektrik faturalarından da kazanabilirsiniz ve daha bir sürü seçenek var.

    Detaylı bilgi almak isteyen bana bu adresten ulaşabilir. www.serhatkose.net
    Saygılar..

    YanıtlaSil
  97. MERHABA ARKADASLAR BENDE NETWORK ISIYLE UGRASIYORUM.SADECE SUNU SOYLEYEBILIRIM. BİRGÜN BİRİ BANA HEM SAGLIK HEM PARA KAZANMAK ISTERMISIN DEDI.BENDE BEN COKMU APTAL GORUNUYORUM BOYLE SEYLERE INANIYIM DEDIM.SONRA APTALMIYIM DEDIGIM INSANLA BU SIRKETTE COK GUZEL PARALAR KAZANIYORUM USTELIK BIRCOK HASTALIGIMDAN KURTULDUM.BENDE CALIŞMAK ISTERIM DERSENIZ tugbaturkoglu2009@hotmail.com ADRESİNDEN YAZABİLİRSİNİZ.

    YanıtlaSil
  98. MERHABA ARKADASLAR HEM SAGLIK HEM PARA HEM KARIYER YAPMAK İSTERSINIZ tugbaturkoglu2009@hotmail.com ADRESİNDEN 24 SAAT ULASABILIRSINIZ BANA.ben bu ıse aptalmıyım dıye paramı sokaga atacam dıye basladım ama sımdıye kadar yapmamakla aptal oldugumu gordum.

    YanıtlaSil
  99. arkadaslar yazdıgım yazılar ılgınızı cektıyse ve bılgı almak ıstersenız 0545 779 01 69 telefon numaram.ankarada yasıyorum.hayatınızın fırsatını benım gıbı yapıp kacırmayın.ve hayallerınızı asla ertelemeyın.

    YanıtlaSil
  100. Güvenilir bir network marketing firması da benden gelsin o zaman. Diğerlerinden farklı olarak bedava online eğitimler alıyorsunuzve bu eğitimleri izleyerek para puan kazanıyorsunuz. Detaylı bilgi için http://is.gd/JWXdBT

    YanıtlaSil
  101. merhaba arkadaşlar hem saglık hem varlık ıstermısınız ? prımlerınızı haftalık olarak alabılıcegınız bır sırket.hem agrılarınıza gule gule deyın hemde kazanc saglayın detaylı bılgı için
    betul19_89@hotmail.com

    YanıtlaSil
  102. mrba kazandıran altın network marketing firması ile muhteşem para kazandırıyor en dusuk 710 liraya 3 puan degerinde gercek bir tek taş yüzük alarak gurubumuza ve sisteme dahıl olarak cok kısa bir sürede haftada 3 bin tl kazanmak isterseniz buyrun gelin Facebookdan ekleyin Mehmet Çağrı Taş

    YanıtlaSil
  103. Merhabalar. Yazılanların hepsini okudum ve gördüm ki insanlar çalışmaktan değil, bu çalışmaya değip değmeyeceğinden çekiniyor sürekli. Bir diğer çelişki de insanların networkü oturdukları yerden para kazanacakları bir iş sanmaları... Network algısı toplumda maalesef yanlış anlaşılıyor. Bunun sebebi de kotası olan şirket üyelerinin network işini toz pembe gösterip kotalarını doldurmaya çalışmaları. Ben ise olaya şu şekilde bakıyorum; Hepimiz alınterimizin değeri için çalışıyor. Yapacağım iş alınterime ne ödeyecek? Sonunda buradaki çoğu insan gibi ben de bir firma ile tanıştım ve emin olun ki şuana kadar incelediğim pazarlama planları içinde en avantajlısı bu firmanınki. Çünkü bu firma distribütörlerine bağımsız iş sahipleri olarak baktığından hiçbir kota koymamış. "İş sizin işiniz, ne zaman isterseniz o zaman geliştirirsiniz." demiş. Ama her geliştirme hamlenize bir ödül koymuş. Ürün gamı mükemmel. ürünlerle ilgili yaşadığımız deneyimleri anlatsam çoğu insan insanın dudağı uçuklar. Daha birçok detay verilebilir ancak burada altını doldurmadan yazacağım detaylar insanların kafasını karıştırabilir. Neticede bir laf vardır; "Yarım doktor candan, yarım imam dinden eder." Ben de yarım yamalak anlatıp kafanızı bulandırmak istemem. Detaylı bilgi almak isteyenler bana 0530 209 67 57 numaralı telefondan veya leventcirit@gmail.com adresinden ulaşabilir. Benim bu işte başıma ne geldiğini sorarsanız bu işe ek iş olarak başladım ve daha 3 aydır bu işi yapmaktayım. İlk ay 411 $, ikinci ve 3.aylar ise 1.000$'ın üzerinde gelir elde ettim. Bu gidişle yeni yıla rahat aylık 2.000 $ gelirle başlarım. Gelin bu güzel projeyi birlikte yürütelim. Detaylı bilgi almak isteyenler bana 0530 209 67 57 numaralı telefondan veya leventcirit@gmail.com adresinden ulaşabilir.

    YanıtlaSil
  104. www.serhatkose.net

    Posavis hakkında

    YanıtlaSil
  105. Yukardaki tüm yazılanları okudum da herkes birbirlerini titanlaştırma ya çalışıyor bu nedir ya? Network marketing bildiğiniz gibi bişey değil öncelikle onu anlayınız özellikle dış mihraklı network marketing firmaları belirlediği bir kaç kişi dışında kimseye akıllarındaki ve vaatlerindeki paraları kazandırmıyor bunu bir kere tamamen unutun aylık 2000$ mış yok hızlı başlangıç bonusuymuş vs. hepsi kullanıcıyı yanıltan ve bağlamak için formaliteden uydurulmuş piramit basamakları kanmayın kandırılmayın en son ülkemde görülen kyani firmasıda bunlardan başı çekeni! Dikkat Lütfen Dikkat kandırılmayın para kazanacağını sanıp eşini dostunu bu çamura çekip hiç bir iş yapamayan insanlardan olmayın 1900tl ver üye ol eeee? altına 3 kişi yerleştir jade ol tamamm hemen sana 650$ hızlı başlangıç bonusu Oh süper amma!!!
    evet? ilk ay 130 sonraki ay 195$ 3. ay ise 325$ lakin her ay bu 3 kişiye 3 kişi daha eklerseniz yoksa yok yani ilk ay 4 kişi ekledinmi iş bitmiyor toplamda 15 kişilik bir ekip kurarsan sana 1150$ veriyor onu da 3 taksitte peki senden ne alıyor bu Kyani 1900* 15 kişi ( seninle beraber ) 28500tl kazandırıyorsun sana bunun karşılığında sadece 2400tl ye yakın bir meblağ onu da alabilecek başarıyı gösterirsen bitti mi ? bitmedi geldiğin konumu aylık olarak korumak ve gelir skalasından düşmemek için her ay rütbene göre adam yerleştirmek zorundasın ki para kazanabilesin yani anlayacağınız elin oğlu cin siz siz olun bu tarz firmalardan uzak durun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Network şirketleri hakkında okuduğum en açıklayıcı yazı...tebrikler

      Sil
  106. internettabanlı projemizde çalışabilecek iş disiplinine sahip
    çalışkan,eğitime açık kişiler aranmaktadır bilgi için adresimiz

    www.vizyonproje.org

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl bir iş olduğu hakkında daha geniş bilgi verirmisiniz?

      Sil
  107. Merhaba arkadaşlar. İşin ürün kısmı ile değil para kısmı ile ilgilenen arkadaşlara duyurulur güzel paralar kazanmak ve daha Türkiye pazarına yeni girmiş bir firma ile güzel kazançlar sağlamak isterseniz omr.0692@gmail.com adresinden iletişime geçebiliriz.

    YanıtlaSil
  108. Arkadaşlar Network yapmak isteyen ve hayatını rahatlatmak isteyen arkadaşlar var ise lütfen benimle iletişime geçin. Gereken ilgi tamamen gösterilecektir. Yeni yeni insanlarla tanışmak bize ve size iyi gelecek bu yaparken de mükemmel paralar kazanacaksınız. İLTEŞİME GEÇ GEÇ KALMA

    info@berkinaktas.org

    YanıtlaSil
  109. Merhaba Arkadaşlar; Yaklaşık dört aydır Ülkemizdeki bilinen tüm şirketleri inceledim,(Network Mrk) elbetteki diğer şirketlerde çalışan vede belirli başarılara,kazançlara ulaşmış birçok kişiye rastladım onlarla konuştum.Ben hiçbir şirket hakkında eleştirisel bir yorum yapma hakkını kendimde görmüyorum.Ancak Öyle bir firmayla karşılaştımki,Gerek Firmanın Özellikleri Gerek Ürünlerinin özellikleri(kültürümüze uyumu) Gerekse kazanç planı Bana göre araştırdıklarımın en güzeli en hızlı kazandıranı. Ekonomik sıkıntılarınızın nasıl azaldığını vede kısa bir süre içerisinde tamamen yok olduğunu sistemin içine girdiğinizde anlamaya başlıyorsunuz Burada herhangi bir tartışmaya girmenin anlamı yok Arzu eden herkese detaylıca birgi vermeyi herkesin bir an önce parasal sorunlarının çözümüne ulaşmasını hepimiz isteriz araryın bilgilenin sonrada kararı siz verin herkese saygılar sunarım 0532 711 66 99

    YanıtlaSil
  110. Network marketingde kazanmak istiyorsanız doğru adres ve detaylı bilgi için: http://is.gd/JWXdBT

    YanıtlaSil
  111. iki çocuklu bir ev kadını olarak bende network marketing sistemine kayıt oldum..yaklaşık üç aydır bu sistemdeyim, kazancım çok yüksek değil fakat beni mutlu edecek boyutta.. eminim ki daha büyük kazançlarda elde edicem çünkü tanıttığım anlattığım ürünler çok güzel.. ilgilenenler mlkuslu34@gmail.com adresine mail atarlarsa sistemi anlatabilirim..

    YanıtlaSil
  112. Umys Hakınıdaki düşüncelerini öğrenmek istedims adece ben girdim..güvendim ama girme sebebim bu işleri öğrenmek..bir link veriler ve insan toplamam istedi..
    http://umys.org/?ref=Csamet
    bunu gayet hoş rahat..topladımda 2-3 kişi velakin.. anlamadığım sistemlerin döngüleri ?

    YanıtlaSil
  113. bu işe giriş için ne kadar harcamamız gerek?

    YanıtlaSil
  114. m.ethemoglu@gmail.com

    İletişime geçiniz lütfen

    YanıtlaSil
  115. Zenginlik=Sistem kurmak
    Selam,

    Zenginmi olmak istiyorsun? Peki nasıl?
    Maaşlı bir işte çalışarak zengin olamazsınız. O zaman bu seçeneği pas geçiyoruz.
    İş kuralım. Büyüyelim, kazanalım. Ama bir gün birileri birilerinin suratına anayasa kitabı atar, dolar yükselir borsa düşer. Hoop tüm kazancımız gitti. bu seçeneğide pas geçtik.
    Şimdi ne yapacağız? her ikisiylede zengin olamadık!
    Şimdi hayatınızın tüyosu vermek istiyorum. Zenginlere bakın! Evet bak. Ne görüyorsun?. Maaşlı bir işçi değil! Bir işyeri acıpta zengin olmamış! Ee nasıl zengin olmuş???
    SİSTEM KURMUŞ...
    Öyle bir sistem kurmuş ki... O sistemin başında beklemek zorunda da değil. Çünkü en başta vebal ödemiş ve çarklar dönmeye başlamış. Ve artık istemesede o çarklar dönmeye devam edecek. PASİF GELİR... işte tamda bu...
    Network Marketing = Net-Work Marketing
    Network Marketing konusuna gelince, o insanlar gibi zengin olabileceğimiz tek seçenek... Ama bunu doğru adreste yapmak gerekli...
    İnsanlarla konuş ve işini anlat. Bu kadarda kolay...
    Bu sektörü gerçek anlamda tüm yönleriyle domine etmeye gelen devle, yasal, kota yok, ceza yok, stok yok, satış zorunluluğu yok, aslında satışta yok diyebilirim. Yüzde %60 kar marjını dağıtan bir dev o...
    Network marketing ile ilgili olarak bu işte, İyi sonuçlar almak istiyorsanız, iyi bir tutumunuz olmalı. Her zaman, sorunu nasıl çözebileceğinize odaklanmalısınız. En çok sorun çözen network marketing’de en çok parayı kazanan kişilerdir. Sorunlardan kaçmayın. Bir sorun çıktığında aşılması gereken bir engel olarak değerlendirin. Sorunsuz bir hayat sizi başarılı yapmayacak. Tam tersi, çıkan sorunları çözdükçe başarılı olursunuz. Sadece sizin sorunlarınızdan bahsetmiyoruz. Ekibinizdeki insanların sorunları da buna dahildir. Karlılığı getiren alışkanlıklara odaklanın. Değer taşıyan şeylere odaklanın. Özgür olun. Tabuları yıkın.Ve artık aynada kendinize bir bakın.

    Başarılar...

    Doğan Avcı


    iletişim: doganavci@msn.com

    YanıtlaSil
  116. Bu konuda önereceğim en yararlı kaynak Ticari Cemaatler kitabı.
    Network marketing neler götürüyor hayatımızdan, çok güzel özetlemiş.

    YanıtlaSil
  117. Network marketing sistemi insanların önyargıyla baktığı ve coğu insanın ben bu işi yapamam dediği bir yapı olarak gözükmektedir. Fakat bu işi gercek anlamda iş olarak gören kişilere baktığınızda bu sektörde önemli kazançlar elde ettiklerini görürsünüz. İşte bunu görme fırsatını en yakın arkadaşımda gördüğüm için bende bu işe ister istemez girdim sonrasında cok kolay bir şekilde para kazandığımı görünce ilk adımın başlamak olduğunu anladım. hala şaşkınlık içersinde bu işe devam ederken insanların memnuniyetlerini duymak ve yaptığı işten guru duymanın paradan bile değerli olduğunu anladım. önemli olan doğru yerde doğru işi yapmaksa para zaten kendiliğinden geliyor. İlk adımı atmak için daha fazla beklemeyin. Doğru yerde doğru zamanda olmanız yeterli...
    tamer.turali@gmail.com

    YanıtlaSil
  118. Aslinda ana mantik su, reklamlara her yil milyonlarca dolar odemek yerine, bu isi halk yapsin, ve reklamlara odeyecegimiz parayi bizim urunlerimizi kullanip, begenip, diger insanlara tavsiye eden insanlara odeyelim.
    Tabi dogru sisteme, dogru zamanda girmek de cok onemli. 18 yil kadar once unlu bir networking sirketine heyecanla girmistim, dogrusu incelememistim de. Sonra ogrendim ki, herkes ya o sirkete uye, ya uyeymis, ya uye olan birini taniyor, yani uye bulamamistim, urunleri de cok kaliteli olmasina ragmen cok pahali oldugu icin kimse almak istemiyordu, ve ondan sonra networking sirketelerine asla dedim, ilgilenmedim. Bu kez detayli inceledikden sonra, bir baska sirkete evet dedim 2 nedenden dolayi. Organo Gold Networking. Cunku, Turkiye'ye cok yakinda aciliyor, ve acilmadan Los Angeles'dan uye olmak, ve de 7 odeme planindan biri olan dual team odemesi. Yani her uyenin altinda en fazla 2 ayak olabiliyor, diger uyeler onlarin altina gidiyor, bu durumda ustunuzdeki uyelerden de kazanc imkani elde ediyorsunuz. Urunler kahve agirlikli ve 100% organik Resihi Mantari iceriyor. Cay, sabun, vs gibi urunleri de var.
    http://nurakman.myorganogold.com/
    https://www.facebook.com/groups/856127284408035/
    ilgilenirseniz, ya da ilgilenecegini dusundugunuz kisiler icin detayli bilgi veririm.

    YanıtlaSil
  119. Merhaba arkadaslar. Sagliginiza onem veriyorsaniz ve bunun yaninda kazanc elde etmek istiyorsaniz bana ulasabilirsiniz. 05070922003

    YanıtlaSil
  120. Hiç kimseye kulak asmayın kendiniz görün dinleyin anlayın araştırın her soruyu sorun sonra karar verin. 0532 711 66 99

    YanıtlaSil
  121. KENDI GELECEGINI KURMAK ISTEYEN VE HER YAS GRUBU İŞCISINDEN MEMURUNA KADAR HERKES İLETİŞİME GECEBILIR 0544 545 54 99

    YanıtlaSil
  122. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  123. Günaydın Sevgili kardeşlerim İslam, biz are güvenilir mali şirket, saygın, meşru ve akredite kredi şirketi. Biz Müslümanlar için borç para ve % 3 faiz oranıyla mali yardıma muhtaç insanlara layık güveniyorum. Kötü kredi veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan var mı? ya da bir iş kredi ihtiyacı? Kredi sunmak için memnuniyet duyarız gibi yararlanıcı güvenilir yardımcı bilgilendirmek için bu orta götürmeme izin ver.Yazınız ile bilgi aşağıda. Yanıt sonra bir kredi başvuru formu doldurmak için gönderilir. (Orada hiçbir kredi kontrolü, % 100 Garantili!) Umarım bana hizmet etmek izin verir. İçtenlikle. E-posta yoluyla bize ulaşın: (creditsolutioncompany@gmail.com)

    YanıtlaSil
  124. Henüz 1 yıllık bir firma İncir Elektronik A.Ş. E-ticaret ile Ağ pazarlamayı birleştiren türkiye de ve dünyada ilk olan bir proje. Çok hızlı büyüyor. Detaylı bilgi için http://www.incir.com ziyaret edebilirsiniz. Şahsıma ait olan http://www.bedestenavm.com e ticaret sitemi örnek olması açısından inceleyebilirsiniz.Bu adaletli sistemde yerinizi almak için http://incirgirisimci.blogspot.com.tr/ adresine girip detaylı bilgilere erişebilir ve referans alabilirsiniz. Herkese bol kazançlar dilerim.

    YanıtlaSil
  125. 3 Ay Arastırdıgım bu network marketing de KYANİ ailesine katıldım ve yatırdıgım parayı 3 gunde Geri aldım % 60 Prim veren tek şirket bütün ezberleri bozmus , dünyanın en zengin 2 adamı sayesinde kurulmus bir şirket 62 gunde 830 TL kazanan arkadaslarım var kanıtlar var herkes arastırsın bana ulasmak isteyen 0543 262 28 97 ve daha yeni türkiye pazarında kaçırmayın çok şey kaybedesiniz

    YanıtlaSil
  126. Posavise bayi oldum. 2450 tl ye.... Pasif kazanctan en az aylik 300-700 tl arasi kazanirsin dediler. Hesablarima bir baktimki 12 tl vat. 3 ay oldu. 12 tl harca harca bitmez.. Param gitti bosu bosuna. Kimse kanmasin bu posavise... Her gordugume soyluyorum..

    YanıtlaSil
  127. Network Marketingi iş olarak tercih ederseniz mutlaka para kazanırsınız. Ürün sık tüketilen iyi bir ürünse ve sponsorunuz sizi iyi desteklerse iş kolaylaşır. Biz bir kahve organizasyonu için ekip kuruyoruz, kazancı 3 aylık olmamıza rağmen şimdi bile oldukça iyi. Firma ve sponsor desteklerimiz de sağlam, kahve zaten kolay satılan bir ürün. Eğer full time ya da part time iş arıyorsanız, yeni oluşturduğumuz takıma katılın,hep beraber kazanalım. Harun Akın 0 533 542 38 36 yvycvh87@hotmail.com

    YanıtlaSil
  128. alınteri alınteri alınteri

    YanıtlaSil
  129. Çok karışık herkesin farklı bir şey dediği bir konu. Objektif olarak aşağıdaki yazıda incelemeye çalıştım. Ama dediğiniz gibi objektif yorum yapanlar çok az.
    http://isletmefinans.blogspot.com/2015/02/network-marketing.html

    YanıtlaSil
  130. İnsanlar önyargılı ! İnsanlar 20 milyon yıldır önyargılı ! kötü haber ; bu tabiat kanununu değiştirebilme şansımız yok. İyi haber ; kendimizi değiştirebiliriz. Önyargıyla savaşmanın yolu BİLGİ’dir. Bu sektör ilk 50 yılda 100,000 adet dolar milyoneri üretti. Bu insanların TAMAMI önyargılıydı. Son 10 yılda bir 100,000 adet daha dolar milyoneri çıktı. Bu insanlar da TAMAMI önyargılıydı. 2010-2020 arasında 200,000 tane dolar milyoneri daha ortaya çıkacak. Bu insanların da TAMAMI önyargılı olan insanlar olacaklar. Biz insanların tabiatını değiştiremeyiz. Şuna karar vermemiz lazım. Tabiat kanunlarının tutsağı olarak yaşamayı mı, yoksa önyargıyı kıracak bilgi donanımına sahip olmayı mı TERCİH edeceğiz ?

    YanıtlaSil
  131. hayatım değişmeli ve standart hayatı kabul etmiyorsanız bana ulaşın aile tadında ve güven içinde hep beraber kazanalım ve bu işte çalım atmak yalna söylemek kandırnak yok

    ( iletisim@ibrahimcetin.org)

    YanıtlaSil
  132. network sektorunde 2 sene basaramadim zarar ettim ama yılmadim ve sirketimi degiştirdim ve su anda 2 tane network yapmaktayim eski networkumu biraktim su anda olumlu sonuslar almaktayim ve 21 yuzyılın işi diyorum ve

    not yılmazsan basarırsin azimmin yıkamica duvar yoktur www.genchasan.net

    YanıtlaSil