28 Şubat 2014 Cuma

Enerjimizi yüksek tutalım!

Ya hep birlikte psikolojik bunalıma gireceğiz, ya da bütün bu olan bitenin altından güçlenerek kalkacağız.

Şahsen ben, ruhları çürümüş bu insan müsveddeleri yüzünden yeterince zedelenmiş olan adalet duygumun dibe vurmasına, ekranlar aracılığıyla içime işleyen kötü enerjilere; bu kokuşmuş, bu rezil, bu paraya ve güce tapma ritüellerinden oluşan acemi tiyatroya daha fazla tahammül etmek istemiyorum.

Kirli insanların er ya da geç kendi kirli çukurlarında yok olacaklarına inanıyorum. Belki de kirin ortaya çıkması için etrafın bu kadar çok kokuşmasına gerek vardı diyorum.
 Halı temizleme deterjanları gibi; önce pislikler yüzeye çıkacak, sonrasında da süpürülüp atılacaklar!

Ben umutluyum, dünyayı güzelliklerin kurtaracağına inanıyorum. Şimdi size bugün okumaya başladığım Reiki kitabının güzel bir egzersizini anlatıyorum, evrenin enerjisi içinize işlesin diyorum.
evrensel enerji


Ayaklarınızın üzerinde durunuz. Kollarınızı sol avcunuz yukarı, sağ avcunuz aşağı bakacak şekilde, sol kolunuzu yukarıya doğru 45 derecelik açıyla, sağ kolunuzu aşağıya doğru 45 derecelik açıyla geriniz. 3-5 dakika bu egzersizi yapınız. Çevrenizdeki manyetik akım sol avcunuzdan girip kalbinizden ve güneş ağından akarak bütün vücudunuzu ilave enerji ile doldurduğunu hissedersiniz.
Bir kere Evrensel Hayat Enerjisi ile temas edilince ve onun tüm vücuttan aktığı hissedilince, hayatın tüm yollarında zenginlik, başarı ve bolluk hisleri üzerinde tüm dikkatinizi yoğunlaştırmalısınız.

İçimdeki sevgiyi bu pislikler bitiremeyecekler!



20 yorum :

  1. Vallahi böyle şeylere inanmam normalde ama denemekten zarar çıkmaz herhalde :D .Ayrıca tüm yazılanlara katılıyorum. .Yazı içinde teşekkürleri mi iletip yorumu sonlandırıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruhumuzu bu pisliklerden korumak için meditasyona, reikiye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum ben.
      Biraz arınmak lazım, bence de deneyin, denemekten bir şey kaybetmezsiniz:)

      Sil
  2. Ayyy... Ne enerjisi EvdeYazar' cım tükenmişliğin dibinde yaşıyoruz milletçe. Çünkü yaşananlara tahammül sınırı çoktaaan geçilmiş durumda. Böyle şeylere pek inanmasam da uygulamak pek bi zarar vermez sanırım. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte ben de diyorum ki moralimizi yüksek tutmaya gayret edelim, pozitif enerjiler yayalım evrene, negatifler yok olup gitsin.
      Bu söylediğim egzersiz için böyle şeylere inanmanız gerekmiyor, deneyin rahatlayacaksınız:)

      Sil
  3. Çok güzel anlatmışsınız. Dibe vurmadan çıkamayacağız çukurlardan. Millet de bir dönüp, kendine bakacak. Ben temiz miyim ? diye. Bana çok doğru gibi gelmiyor, bu milletin içinden yetişmiş insanlar her türlü kötülüğü yaparken, milletin temiz olduğuna inanmak. Millet olarak ne zaman temiz ve dürüst fertler olacağız o zaman ancak, temiz ve dürüst insanları seçebileceğiz. Yok öyle ben her türlü hinliği yapıp, köşeleri döneyim, beni yönetenler temiz olsun. Bu dünyanın nizamına aykırı. Milletler layık oldukları şekilde yönetilirler. Tarif ettiğiniz reiki hareketi Mevlevilik'deki Semazenlerin sema dönerken ki el hareketlerine benziyor. Affına sığınıyorum, evde yazar biraz uzattım galiba. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli katkınız için teşekkür ederim; evet sizin de söylediğiniz gibi toptan bir temizlenmeye ihtiyacımız var. Umudumu yitirmiyorum, mutlaka düzlüğe çıkacağız.
      Evet bu reiki hareketi gerçekten de semazen hareketi ile aynı, ilginç bir benzerlik.
      İlk kez reiki kitabı okuyorum, yeni öğreniyorum ve inanın beni çok rahatlatıyor okurken bile, tavsiye ederim bu sıkıntılı günlerde, sevgiler:)

      Sil
  4. Aynı çöküntüyü bende yaşıyorum. Sonra ister istemez günlük hayatıma etki ediyor. Tv seyretmek yasak dediler o derece. Haksızlığa tahammülüm kalmadi. Yalan dan midem bulandı.
    Ama biliyor musun? Güzel şeyler olacak olmalı da... güzel enerjiler için. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benim de gündelik hayatımı etkilemeye başlayınca buna bir demek gerektiğini düşündüm, güzel şeyler olacağına olan inancımı tazeledim, böyle durmak lazım. Sevgiler:)

      Sil
  5. Güzel bir egzersiz olmuş. Bu tür egzersizleri hep sevmişimdir. Sizin de enerjiniz oldukça bol. Dediğiniz gibi "Enerjimizi yüksek tutalım" ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet enerjmizi yüksek tutalım, sevgiler:)

      Sil
  6. Günlerdir yazınızı bekliyordum. Balkona çıktım, ne zaman ne yazacaksınız diye merakla tabletime göz atarken yeni yazınızı fark ettim. Bir solukta okuyuverdim. Siyasetin, ahlakın, yüzsüzlüğün yerin dibine girdiği şu günlerde tam zamanında yazmışsınız dedim. Peki alternatif ne olabilir? Diye mırıldanırken, Balkon camından karşı sokaktaki çöp konteynerlerini fark ettim. İzmir'de Türkiye'nin göz bebeği bir kenttin sıradan bir ilçesinde, Çiğli'de ÇÖPLER TAM 1 HAFTADIR toplanmıyor. Al birini Vur Ötekine...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun benim açımdan öyle boyutlara ulaştı ki, insanlığın sorgulandığı noktalardayım. Hal böyle olunca da toplanmayan çöp kutulalının da vardır haklı bir nedeni diyorum.

      Sil
  7. Insan dibe vurmadan yukari cikamazmis, vurduk dibe bakalim simdi yukari cikma zamani. Ben anlattiginiz enerji olaylarina cok inanip uygularim, bunu da gunluk hareketlerime ekliyorum. Iyilik daima kazanir umudumuzu yitirmeyelim. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu umut dolu yorumunuz için teşekkür ederim, sevgilerimle..

      Sil
  8. Umarım, gerçekten iyi şeyler olur. Gerçekten bunaldım. İnsanın kendisine ait bir dünya kurmaktan başka yol gözükmüyor. Sizin yaptığınız yöntem de güzel. Ben dua ediyorum. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugünlerin de geçeceğine inanıyorum, yeter ki, bir şekilde ayakta kalmasını başarabilelim, sevgiler..

      Sil
  9. enerjiler yenileniyor, açılan her kapı ile birlikte daha yoğun bir enerji akıyor. Dünya uyum sürecinde, işte bu yüzdendir ki uyum sağlayamayacak bütün ruhlar tek tek gidiyor aramızdan. Özellikle de 21 aralık 2012 den sonra da hiç kimse, yalanlarını saklayamamaya başladı. DİKKAT EDİN :) Ayrıca meditasyon çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tarih gerçekten de enteresanmış, bu konuda detaylı bir yazı yazarsanız bloğunda ne güzel olur:)

      Sil
  10. Ne güzel yazmışsın. İnşallah dediğin gibi, beklediğimiz gibi olur da kirler kabarır sonra da süpürülüp atılırlar. aksi halde bizim posamız çıkacak biz bir kenara atılacağız çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka türlüsü eşyanın tabiatına aykırı, kirlenmenin de bir sınırı var netekim:)

      Sil