17 Şubat 2014 Pazartesi

Bu konsere giderek bir şiddet mağduruna yardım edebilirsiniz!



4 İtalyan sopranodan oluşan LE DIV4S Türkiye’de sahneye ilk kez Aile İçi Şiddete Son Kampanyası’nın 10. Yıl Konseri’nde çıkıyor

Aryalar bu kez şiddet mağdurları için söylenecek


Le Div4s Türkiye’deki ilk konserini Hürriyet’in Aile İçi Şiddete Son! Kampanyası’nın 10.Yıl etkinlikleri kapsamında İstanbul’da gerçekleştiriyor. Penti ana sponsorluğunda, Borusan, Most Production, Penti ve Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin proje ortaklığında gerçekleşecek konserin tüm geliri şiddet mağdurlarına destek veren Acil Yardım Hattı’na aktarılacak. 
sosyal sorumluluk


LE DIV4S, yeni bir şarkı söyleme konsepti sunma hayaliyle yola çıkmış dört İtalyan sopranodan oluşan, dünyaca ünlü bir grup. Tarihin en büyük opera bestecilerinin ünlü operalarını yenilikçi bir yorumla seslendiriyor, dünyanın her yerinde büyük kalabalıklara söylüyorlar.

Mozart, Bellini, Verdi ve Puccini’nin en ünlü ve etkileyici parçaları, tabii ki her zaman orijinallerine sadık kalarak, bu dört ses için yeniden düzenleniyor. Repertuarın geri kalanı, orkestra sesli sofistike pop ezgileriyle sunulan ünlü İtalyan ve uluslararası şarkılardan oluşuyor.

Klasik müzik eğitimi alan Denise, Isabella, Vittoria ve Sofia, ilk defa Andrea Bocelli eşliğinde 2008 yılında Roma’da sahneye çıktılar. O tarihten bu yana Bocelli’yle yaptıkları işbirliğinin yanı sıra, dünyanın pek çok yerinde önemli kültürel kuruluşlar, uluslararası canlı etkinlikler ve TV şovlarında sahne aldılar. Gördükleri sanat eğitimi ve projelerinin orijinalliğiyle her zaman beğeni topladılar.

Le Div4s Türkiye’deki ilk konserini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında İstanbul’da gerçekleştiriyor. Konser, Hürriyet’in Aile İçi Şiddete Son! Kampanyası’nın 10. Yılı vesilesiyle, kampanya kapsamında 7 gün 24 saat hizmet veren Acil Yardım Hattı yararına düzenlenecek. Penti ana sponsorluğunda Borusan, Most Production ve Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nin proje ortaklığında gerçekleşecek konserin tüm geliri şiddet mağdurlarına destek veren Acil Yardım Hattı için Aralık Derneği’ne bağışlanacak.
7 Mart 2014 tarihinde saat 20:30’da, İstanbul Zorlu PSM’de gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’ten alınabilir.
Le Div4s hakkında

DIV4S bugüne kadar dünyaca ünlü yıldızlarla yan yana Palma de Mallorca (Ono Stadyumu), Atina (Odeion of Erode Atticus ve Salle de Megaron), Londra (02 Arena), Dublin (The 02), Manchester (Men Arena), Singapur (Gran Prix F1), Belgrad (Sava Center Hall) gibi önemli sahnelerde, festivallerde, Varşova’dan Singapur’a pek çok şehirde konser verdi. Andrea Bocelli’yle birlikte, Dublin, Belfast, Liverpool, Birmingham şehirlerini kapsayan başarılı bir turne ve Brezilya, Sao Paolo’da 20.000 kişilik dinleyici kitlesi önünde açık hava konseri gerçekleştirdi. Opera adlı ilk albümleri, Div4s’in iki yıl boyunca dünya çapında icra ettiği canlı performanslarda bir gezinti niteliğinde.





Acil Yardım Hattı hakkında

Hürriyet Aile İçi Şiddete Son! Kampanyası kapsamında 2007’de açılan Acil Yardım Hattı,
0212 /0549 656 96 96 şiddet mağdurlarına 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Telefonlarına sadece uzman psikologların ve avukatların baktığı Hat, bugüne kadar 38 bin çağrı aldı. Yaklaşık 18 bin şiddet mağduruna destek olan Hat, Türkiye’nin her şehrinden ve 14 farklı ülkeden arandı. 2000’e yakın acil ve hayati tehlike içindeki şiddet mağdurunu emniyet güçleriyle işbirliği yaparak güvenli ortamlara ulaştıran Acil Yardım Hattı’nı arayaların yüzde 92,8’i kadın, yüzde 4,3’ü erkek ve yüzde 2,9’u çocuk.
Her iki mağdurdan biri  fiziksel şiddetten şikâyet ederek arıyor. Bunların yarısına yakın kısmı ise fiziksel şiddetin yanı sıra bir ya da birkaç şiddet türüne maruz kalıyorlar. 3 mağdurdan 1’i sözel, duygusal şiddete maruz kaldığını ifade ediyor. Sadece sosyal, ekonomik yada cinsel şiddetten söz edenlerin oranı yüzde 26.






Bilgi için:
Bernaylafem İletişim ve Marka Yönetimi
0212 343 67 68 – info@bernaylafem.com


12 yorum :

  1. Herşey de İstanbul'da :( İzmir'e uğrayan tek şey kar soğuğu ya da çöl kumu :( orada olanlar kaçırmasınlar derim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir'de etkinlikler azdır, doğru ama hepsine de gidilir. Ben İzmir'de yaşarken bütün konserlere gitmiştim hemen hemen, tiyatroları kaçırmazdım.
      Oysa İstanbul'da kimi zaman kendi mahallemdeki etkinliklerden bile haberim olamıyor.
      İzmir'deki butik hayatın değerini bilmek lazım, sevgiler:)

      Sil
  2. O kadar okuyorum ki :D bu yazıyı bile okudum tanıtım olmasına rağmen :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika:)
      Bu yararlı bir tanıtım, sosyal sorumluluk projesi:)

      Sil
    2. :D Evet okuduktan sonra zaten güzerl bir paylaşım olduğunu anladım. Çok teşekkürler efendim.

      Sil
    3. Ne demek, siz yeter ki okumaya devam edin:)

      Sil
  3. Şiddetin her türlüsünün iğrenç olduğunu kabul ederek, bu bilinçle çocuklarımızı yetiştirmeliyiz. Unutmayalım! Bugün kadınını döven, yolda gördüğüne laf atan, çocuğuna işkenceyi meziyet sayan, bu adamları (kadınları) yine bu toplumun ana babaları yetiştiriyor. Şiddeti önlemenin tek yolu eğitimin aile içine sindirip, kültür haline getirmektir. Bu konserle mağdur olan kadına destek olalım. Çözüm içinse çocuklarımızı sevgi kültüründe yoğurarak büyütelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu söylediklerinizin tamamına katılıyorum. Büyük ustanın dediği gibi:
      DÜNYAYI GÜZELLİK KURTARACAK,
      BİR İNSANI SEVMEKLE BAŞLAYACAK HER ŞEY!
      Sevgiler:)

      Sil
  4. yazı için tebrikler.. teşekkürler..
    "bu yazıyı beğendiniz mi paylaşın" var altta. yazıyı beğendim ve Google+ ile bloğumda paylaşmak istedim. ama bu seçenekler yok.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şimdi fark ettim ben de, sahi niye yok ve ne yapmak lazım bilemedim şimdi:)

      Sil
  5. konser gercekten çok güzeldi.

    YanıtlaSil