11 Nisan 2014 Cuma

Beni tebrik edebilirsiniz, çünkü..

Evet tebrikleri büyük bir zevkle kabul ediyorum.. 

Neden mi?

Çünkü, pazartesiden itibaren güzel bir reklam ajansında metin yazarı ve sosyal medya sorumlusu olarak işe başlıyorum.

ise başliyorum..
 Hem de bizim mahallede, cadde bile geçmeden evden 10 -15 dakika yürüme mesafesinde, tahtadan yapılmış o eski İstanbul evlerinden birinde.
 Sağlığımı tehdit edecek uzun çalışma saatleri olmayan, hafta sonu tatili iki gün olan, adı kulağa çok hoş gelen bir ajansta.. Yani ne diyeyim, öyle güzel ve detaylı istemişim ki; evren de sesimi duyup beni ödüllendirmiş..


Heyecanlandınız siz de biliyorum,  en az benim kadar sevindiğinize de hiç kuşkum yok..  


Olayın bu noktaya gelmesi hikayesi  her zamanki gibi şahane, anlatmasam içimde kalırdı..

İsterseniz baştan alayım.

Bir buçuk senedir evden yaptığım işleri özgeçmişime yeni bir deneyim olarak eklemekle başladım bu serüvene.. Referans olarak da tahmin ettiğiniz üzere sevgili bloğumu gösterdim. Hani diyorlar ya “yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diye; ondan daha canlı, ondan daha heyecanlı, ondan daha güzel referans olur mu! Evdeyazar benim kimliğim olmuş artık, aramızdaki duygusal bağı düşünüyorum da şimdi, ağlayasım geliyor inanın.. O ki en kötü günlerimde benim yanımdaydı, en yalnız zamanlarımda beni onlarca yüzlerce güzel insana yaklaştırdı, üç-beş para kazanmaya başladı, yetmedi bana iş buldu..

Yine saptım konudan, duygusallık böyle bir şey..

hayal kurmak ne güzeldir
Ne diyordum, evet hayal kurmayı, yazmayı seviyorum; bu artık benim ikinci mesleğim olmalı diye düşünüyordum uzunca süredir. Hadi itiraf edeyim, roman taslağı üzerinde bile çalışmaya başlamıştım bir iki haftadır. Takıntılıyım yazma konusunda, o derece..
 İşte böyle düşünerek kariyer sitelerinde “metin yazarı, sosyal medya sorumlusu” gibi işlere başvurular yapmaya başlamıştım. İş ilanlarının çoğunda ya home-office çalışan isteniyor, ya da Avrupa Yakası'nda oturan. Koskocaman şehir burası, elbette bana da uygun olan bir iş olur düşüncesiyle pes etmedim. Bir iki yerden arayan oldu, içime sinmediler, kabul etmedim. Benim aradığım sadece iş değil, huzurlu bir işti..

Neden mi böyle bir karar aldım; çünkü evde çalışmaktan, hareketsizlikten sıkıldım, sağlığım bozulmaya başladı. Bir de evden çalışan insanlara ucuz iş gücü gözüyle bakanlarla karşılaşmak beni çok yordu.. "Bir Avrupa ülkesi değiliz"i bu anlamda da görmüş oldum maalesef.. Hafta sonları fırsat buldukça ve iyi projeler gelirse elbette evden bir şeyler yapmaya devam ederim, ama dediğim gibi seçici olmak şart!
 Sonuç olarak, evde deneyimlediğim yazma-çizme işlerine kurumsal bir yapıda devam etmek istedim. Bu işin gideceği yeri merak ediyorum doğrusu. Belki de içimdeki reklam yazarı açığa çıkacak, çok başarılı işlere imza atıp kısa süre sonra kreatif direktör gibi bir şey olacağım. Bir mühendisin başarılı bir yazara dönüşmesi sürecine girdim belki de, bu işlerden çok para kazanma zamanım da gelmiş olabilir, belli mi olur.. 
 Hayatın o kadar güzel sürprizleri var ki,  kaçırmamak için fırsatlara açık olmak lazım..  Bir sene önce şu yazdıklarımı hayal bile etme noktasında değildim, düşünsenize..

Gelelim hikayenin beni en çok sevindiren masalsı kısmına..

ozgurluk

Geçen hafta cuma günü akşam saat 17:00 sıralarında cep telefonum çaldı. Açtım, güler yüzlü bir ses, “ben .... reklam ajansından Lale, bize başvuru yapmışsınız, sizinle bugün görüşme yapabilir miyiz? “ dedi. Önce anlamadım, geçenlerde bloğuma reklam vermek isteyen bir ajansla yazışmıştım, onlar zannettim. Neredeyse akşam olmak üzereyken İstanbul gibi trafik kaoslu bir şehirde nasıl gidecektim ki görüşmeye! Sesimdeki tereddütü anlamış olacak ki Lale Hanım, devam etti konuşmaya..
Bizim yerimiz .... sokakta, bakkalın yanındaki arada soldan ikinci eski tahta ev” deyince duyduğuma inanamadım. Gözümde canlandı söylediği adres, benim evden yürüyerek 10 bilemedin 15 dakikalık bir mesafe. Şaşkınlıkla toparlandım ve 18-18:30 gibi görüşmek üzere sözleştik.
Telaşla saçımı yıkadım, giyindim, hazır olduğumda hala vaktim vardı. Açtım interneti, gideceğim ajansın web sitelesini inceledim ve görüşmeye gittim.

Ben insanlarla karşılaştığım anda içimde oluşan enerjiye inanırım. Karşımda son derece iyi eğitimli, son derece nazik, son derece pozitif enerji yayan biri vardı; çok olumlu bir yansıma uyandırdı bende, ki kendisi artık patronum oldu. (Bu yazıyı okuyacağını sanmıyorum, rahat rahat yazışım ondandır ☺)

Ne mi yapacağım, öncelikle şirketin bloğunu açıp yöneteceğim, sonrasında sosyal medya hesaplarını yöneteceğim. İşin en heyecan verici kısmı ise ileride kreatif ekibe katılıp reklam sloganları yazma olasılığı.. Bir sonraki aşamada ise dijital bir dergi projesi var..

Yani demem o ki yazacak çok şey var☺

Hem biliyor musunuz, 3 katlı ahşap ev olan ofisimizin( hemen benimsedim görüyorsunuz) kedileri eksik olmayan küçük de bir bahçesi varmış, orada da yazabilirmişim canım isterse..

Ben mutlu olmayayım da kim olsun değil mi ama.. 

mutluyum

Biraz heyecan bastı şimdiden, uzunca bir süredir evde keyfe keder çalıştıktan sonra tekrar dışarıda çalışmaya başlamanın, hem de bıktığım tekstil sektöründe değil de tazelik hissettiğim, çok sevdiğim yazı çizi işlerinde başlamanın tatlı telaşı sardı her tarafımı..

Bana şans dileyin, başlangıcı harika olan bu iş mutuluk ve başarı getirsin beraberinde..

Haa bu arada sosyal medya yönetimi ile ilgili bol bol kaynak araştırması yapıyorum bugünlerde, varsa önereceğiniz siteler, memnun olurum..

Herkesin şansı bol olsun diyor ve bugünlük ayrılıyorum aranızdan ♥








89 yorum :

  1. Hayırlı olsun, cidden çok sevindim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, bloğun getirdiği yer ne hoş oldu:)

      Sil
  2. Hayırlı olsun cnm demek sonuçlanmış. Oh mis gibi bi işin oldu! Süper sevindim, işten öte mutlu olmana sevindim :) Hadi bakalım iyi çalışmalar *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Esra'cım, heyecandan sana haber veremedim, dün belli oldu :)
      Bunca süre sonra umarım hemen adapte olurum, eh bir gün iş çıkışında çay içeriz:)

      Sil
  3. hayırlı olsuuuun :) yeni işin mutluluk ve başarılarla gelsin ;)

    YanıtlaSil
  4. hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim başarılarının devamını dilerim :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, ne kadar mutlu oluyorum böyle güzel dilekler geldikçe:)

      Sil
  5. Çok çok tebrik ederim hayırlısı olsun. İnsanın mutlu ve huzurlu olacağı bir işte çalışması başkadır muhakkak. Şimdiden kolay gelsin ve iyi çalışmalar dilerim. Buraları da ihmal etmezsiniz umarım, yazılarınızı özletmeyin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi işin huzurlu olması her şeyden daha önemli. Buraları asla ihmal etmeyeceğim, çünkü buralar olmadan ben de yaşayamam artık:)
      Başlarda belki biraz az yazarım ama iş oturunca düzene girer diye düşünüyorum, sevgiler:)

      Sil
  6. Sevgili Evde Yazar'cığım, şansın bol olsun. Tabi benim ki de... Tırmalamalarım hala devam ediyor. Kısmetim nereden çıkacak belli değil. Vitrin dekorasyonu, amatör oyunculuk, tasarım çalışmaları, satış-pazarlama ve son olarak bir platform kuruluşu için destek çalışması çıktı. İlerleyen günlerde neler olacak ben de merak ediyorum. Hepsi için adım adım ilerliyorum. Bloğum sayesinde tıpkı senin gibi. Senin için çok ama çok mutlu oldum. Herşey gönlünce olsun... Sana Hilmi beyin sayfasını öneriyorum. http://www.isikoren.com/ Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle çok teşekkür ederim. Bu anlattıklarınıza bakılırsa tek başına dev bir holding olmuşsunuz. Size de başarılar diliyorum, gerçekten bütün bu işleri yapabilmek büyük bir yetenek gerektiriyor, ne diyeyim tebrikler:)
      Önerdiğiniz sayfayı biliyorum , sevgiler..

      Sil
  7. Ne güzel inan yazıyı okuyunca benim bile enerjim yükseldi, harflerinin diziliminden belli oluyor mutluluğun ve heyecanın.. Malesef ki ülkemizde azınlıkta olan "sevdiği ve mutlu olduğu işi yapanlar" arasına, aramıza hoş geldin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Peri:)
      Gerçekten de çok heyecanlıyım, harflerin dizilişine bile yansımış demek:)
      Umarım bu heyecanım hep devam eder, sevgiler..

      Sil
  8. Tebrik ederim Evde Yazar, emeğinin karşılığını alacak olman beni sevindirdi.. Kutlarım... Yeni işinde başarılar diliyorum...

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkür ederim Nermin Hanım, darısı bütün hayal kuranlara diyelim, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  10. Haıylı olsun efendim .Sanki ben girdim işte o kadar sevindim yahu :) Başarılar diliyorum. Mutlu kazançlar ..Burayı ihmal edersen ama bozuşuruz ha :D

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar içten olduğunu biliyorum, çok teşekkür ederim:)
    Burayı ihmal etmem elbette mümkün değil, ama başlarda belki yazma sıklığım değişebilir, misafir yazar olursunuz o zaman da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçim kıpır kıpır oldu okurken:) Nasıl mutlu oldum bilemezsiniz. Azmin zaferi diyorum ben buna ve başarınızın katlanarak artacağından da eminim! Emrah beyin de dediği gibi burayı ihmal etmeyelim lütfen, hatta misafir yazar olma fikri iyi fikir! Gerçi bana yapılmış bir teklif değil ama:S İsterseniz buradan birkaç yayın paylaşıp (zor olacak ama) yokluğunuzu hissettirmemeye çalışırım:D

      Not: kendi bloğunda bir türlü devamlılık sağlayamamış blog yazarı...

      Sil
    2. @otomobil_garajı
      Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, misafir yazarlara Evdeyazar çizgisindeki yazıları için her zaman kapılarım açıktır, teklifi üzerinize de alınabilirsiniz, memnun olurum.
      Buraları bırakmayacağım, gerekirse geceleri yazarım ama Evdeyazar yaşar, sizler böyle dedikten sonra uykusuzluğun lafı bile olmaz:)
      nota not: Blog bence çiçek gibi, bakım istiyor, sevgi istiyor, özen istiyor. Bloğunuzu severseniz devamlılığı zaten kendiliğinden gelecektir:)

      Sil
    3. Yahu misafir yazar senin düşüncelerini yansıtmıyor ki :D Bize senin fikir ve düşüncen lazım nokta com. Bu arada sen yazarsın ihmal etmezsin.

      Sil
    4. Anlaşıldı merkez nokta kom:))
      Yazı stoklayayım ben bu hafta sonu:)

      Sil
  12. Sevincini okurken bile hissedebiliyorum. Ne mutlu sana.

    Sosyal Medya ile ilgili kaynak istemişsin, http://sosyalmedyakulubu.com.tr/faydali-bilgiler verebilirim faydalı olabilir adına.

    Bir kaç ay sonra nasıl gittiğine dair yazını da bekliyor olacağım şimdiden. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, linke hemen bakacağım. Gelişmeleri an be an paylaşırım, kendimi tutamam sanırım:)

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, umarım hayalimdeki işe kavuşmuşumdur, sevgiler ♥

      Sil
  14. Merhaba,

    Hayırlı olsun.Özellikle yaratıcılık önemli, bence bu iş akışını çok etkiliyor. Eğer bir işte akıcılık yoksa, o iş ıstırap olabiliyor.

    Eve yakın olması da, ufak bir ayrıntı gibi gözükse de, tıklım tıklım otobüste ayakta gidenler bilir ancak bunun değeri, o da otobüsteyken.

    Ve bir işi sadece para kazanmak için yapmıyor ve keyif alabiliyorsanız ve bunu da tüm iş zamanına yakın yayabiliyorsanız, tamamdır.

    Kolay gelsin

    Tolga.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, dediğiniz gibi hayatımda ilk defa yeteneklerimin, yaratıcılığımın ön planda olduğu bir işim olacak.
      Eve yakın olması ise benim için gerçekten ütopya gibi, günde en az 2 saatim yollarda geçerek çalıştığım için bunun nasıl bir nimet olduğunun farkındayım. Düşünsenize İstanbul'un göbeğinde ama kasabada yaşar olacağım:)
      Keyif alacağımı hissediyorum, bakalım neler olacak paylaşacağım elbette:)

      Sil
  15. Bu habere nasıl sevindiğimi anlatamam. Etrafımda hayallerini gerçekleştiren biri olması bana çok umut verdi. Dilerim çok huzurlu bir ortam bekliyordur seni ve hep bu güzel enerjiyle işine devam edersin. Yalnız oranın sosyal medya hesaplarını yönetirken bizleri burada unutma sakın ;) Arada bir bize de yaz ki umutlarımız hep taze kalsın. Ben de peşinden geliyorum. Bakalım benim sonum ne olacak :) Çooook çok başarılar yeni iş hayatında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu samimi yorum için çok teşekkür ederim. Yüzlerini hiç görmediğim ama bende yeri olan siz arkadaşlarımın bu pozitif enerjisi sayesinde her şeyin iyi gideceğine inanıyorum:)
      Burayı asla ihmal etmeyeceğim, gece de olsa hafta sonu da olsa mutlaka yazacağım, yoksa eksik kalırım.
      Bu arada sizdeki gelişmeleri de merakla bekliyorum, sevgiler ♥

      Sil
  16. Şebboy çiçekleri uğurlu geldi sanırım :) iş hayatında başarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir, o gün ne kadar da mutlu olmuştum:) İyi enerjiler bulaşıyor hızla:) Şebboy demişken bugün yine geçtim çiçekçinin önünden
      " nasıl o gün iyi satış yaptınız mı, ayağım uğurlu geldi mi? " dedim, " çok sattık o gün abla, uğurlu geldin" dedi:)
      Aslında hayatta böyle küçük küçük, farkına varamadığımız o kadar güzellikler var ki:)

      Sil
  17. Ayyy... Yeni okudum ben bu haberi hemen yazmadan duramadım. Hayırlı, uğurlu, bol kazançlı, bereketi içinde olsun. İnanır mısınız kendime olmuş kadar sevindimmmm... :) Kabul edelim ki evde çalışmanın insanın sosyal yapısında ve yaşantısında fazla gelen rahatlığı var. Onun için çok uzak olmayan bu işinizde başarılı olacağınızı şimdiden biliyorum. Çünkü nadası daha yeni atlattınız... :))) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, okuyunca çok sevineceğinizi ve hemen yazacağınızı biliyordum zaten:))
      Çok güzel söylemişsiniz, bu kadar nadas yeter aslında bence de, sevgiler ♥

      Sil
  18. hayırlıııııı olsunn :)))

    YanıtlaSil
  19. Çok tebrik ederim adınıza sevindim.Duvarlar arasında güneşi göremeyenler yerine de bahçenin tadını çıkarın lütfen:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, o küçücük bahçenin mutlaka fotoğrafını çekip sizlerle de paylaşacağım en kısa zamanda, sevgiler:)

      Sil
  20. Merhaba. Sizi tanımıyorum fakat başarı hikayeniz hoşuma gitti. Yeni işinizde başarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, gerçekten çok mutlu oldum yorumunuzu okuyunca:)

      Sil
  21. Gönülden tebrik ederim.
    Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  22. Harika bir tesaduf olmus, bayildim :) tebrik ederim.. Yazmaktan guzeli var mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hep diyorum, hayatta şahane tesadüfler var, karşılaşıyorum çünkü sık sık:)
      Yazmak mesela, çocukluk hayalim...
      Teşekkür ederim ne diyeyim ki başka:)

      Sil
  23. Sevgili Evde Yazar, bu haberi bizimle paylaşmanız bile ne kadar içten ve samimi olduğunuzun bir göstergesi. Bugüne kadar yazılarınzı hep keyifle okudum. Pek çoğu da metin yazarlığı konusunda kendimi geliştirmemde bana yardımcı oldu. Blogunuzu ilk açtığınız zamndan beri takipçinizim diyebilirim ama ilk kez yorum yazıyorum. Bu yorumumu da, sizi tebrik etmek ve biz okuyucularınızı ihmal etmemenizi istemek için yazıyorum. Bugün geldiğiniz nokta benim de ilerde olmak istediğim yer aslında. Bunu başaran birinin olması, beni hayallerime kavuşma konusunda daha da umutlandırdı. Bu işte de başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, o kadar güzel bir yorum yazmışsınız ki, keşke hep yazsanız demek istiyorum:)
      "Biz okuyucularınızı ihmal etmeyin" yorumunu okuyan her blog yazarı, eminim şu anda benim olduğum gibi mutluluktan havalara uçacaktır. Eğer yazılarımla size faydalı olabilmişsem, eğer sözcüklerimle size dokunabilmişsem, emin olun bir yerlerde çalışsam da mutlaka burada da yazmaya devam ederim, içiniz rahat olsun:)
      Hayallerinize bir an önce kavuşmanızı diliyorum ben de, sevgiler..

      Sil
  24. İş kanunu, Yönetmelikler falan gömülüp gitmiştim. Senin yazıyı görünce bi mutlu oldum. Senin adına çok sevindim. Önemli olan istediğin işi yapıyor olmak. Bu istekli halin sürerse bu işte çok başarılı olacağına eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol sevgili İlk İnsan. Yazmak benim çocukluk hayalimdi. Yıllar sonra bu hayalim realize oluyor, heyecanım geçmez diyorum o nedenle benç
      Çok teşekkür ederim destek verdiğin için, sevgiler:)

      Sil
  25. Yazınızı okudum, işi hak etmişsiniz. Umarım önce ajansınız sonra da en tabi siz yükselmeye devam edersiniz. Allah yardımcınız olsun. İlhamınız hiç gitmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim:)

      Sil
  26. Ayyy canım benimm :)) İnan ki çok sevindim, ağzım kulaklarımda resmen şu an :))) En önemlisi zaten işini sevebilmek, çalışmak değil, severek çalışabilmek :))) Yeni işinin gözlerine ışıltı, hayatına renk getirmesini diliyorum.. :) İnşallah hayal ettiğin gibi koşar adımlarla çıkarsın başarı merdivenlerini.. :) Çooook çook öpüyorum seni, hayırlı olsun yeni işin.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler bu cıvıl cıvıl coşkulu güzel dilekler için:)
      Sevgiler ♥

      Sil
  27. Canım benim :) Kulağımdan sesin hiç gitmiyor! O coşku, o mutluluk! Yüreğimdeki tüm enerjiyle, huzurlu ve mutlu bir yol olsun diyorum. Benim güzel yazarım; sevgim, enerjim seninle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne diyeyim, çok teşekkürler, iyi ki varsınız :)

      Sil
  28. En kalbi duygularımla seni kutluyorum.Bunu çoktandır hak ettin. Allah yolunu bahtını açık etsin.

    YanıtlaSil
  29. çok sevindim canım benim hayırlı olsun yeni işin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen siz işinizi açtığınızı söylediğinizde
      "darısı benim gibi hayal kuranların başına" demiştim ya, şimdi de " darısı hayal kuranlara" diyorum:)
      Çok teşekkürler, sevgiler..

      Sil
  30. Evdeyazar'ın ilk günlerini bilen ve merdivenleri birer birer çıkışınızı gözlemleyen biri olarak, geldiğiniz nokta taktire şayan. Başarılarınızın devamının geleceğine eminim. Hayırlı olsun, tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahiden, yaklaşık 14 ay önce bloğu yeni açtığımda "ne yapsam, nasıl etsem" telaşındaydım. İnsan bazen kendisi bile inanamıyor gelişmelere..
      Aslında burada tek bir gerçek var:
      "inançla çabalamaya devam etmek, yılmamak ve hayal kurmak:)
      Çok teşekkür ederim destek veren sözleriniz için, sevgiler..

      Sil
  31. Başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  32. Hayırlara vesile olsun :)) Herkes böyle kendi zevklerine uygun bir iş bulur kendine umarım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, evet bence de herkes sevdiği uğraşı iş edinir bir gün umarım, sevgiler:)

      Sil
  33. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Uzun bir bekleyiş döneminden sonra sevdiğiniz bir iş bulmanıza gerçekten çok sevindim :)

    Ayrıca biraz da üzüldüm desem yeridir. Çünkü her sabah kalktığımda acaba Evde Yazar ne paylaşmış bugün diye merak ediyorum, yeni bir iş bulduğunuza göre buralar biraz yavan ve yalnız kalacak diye de üzülmedim diyemem hani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
      Bu arada hiç merak etmeyin, Evdeyazar yavan kalmayacak, O'nu ihmal etmeyeceğim, sevgiler:)

      Sil
  34. Hayırlı olsun yazarcığım. Senin adına gerçekten çok sevindim:) Evde işte bir yere kadar haklısın, insan sonunda ortamlara karışmak istiyor. Senin için süper bir fırsat. Patronun yorumları okusun. Çünkü doğru kişiyi işe aldı, ona iyi baksın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim efenim, darısı tüm isteyenlerin başına, girdik bakalım bir yola umarım her şey istediğim gibi olur.
      Patrona bu yorumları okutmam lazım, haklısın; şahsen bu kadar çok sevenim olduğunu bilmek beni de fazlasıyla duygulandırdı..
      Bu arada unuttuğum pazartesi sendromu hafiften basmaya başladı:)
      Sevgiler..

      Sil
  35. Sevgili Evde Yazar, hayırlı olsun çok sevindim inanın.Başarılarınızın devamını diliyorum.Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, başarmak için elimden geleni yapacağım, sevgiler:)

      Sil
  36. Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  37. Tebrik ederim, çok başarılı olacağına eminim ♥ Bol şans :)

    YanıtlaSil
  38. Yazı yazmanın güzelliği de burada sanırım. Size yorum yapanlar kadar benim gibi arka planda sizi takip edenler de var. Makale işine girmeden önce yazılarınızı okudum ve bana çok faydası oldu. İlk önce bunun için teşekkür ederim. Şimdi çok şükür istediğim miktarda para kazanabiliyorum. Çok samimi bir insansınız ve kaleminiz gerçekten çok kuvvetli. Umarım hep başarılı olursunuz. Buna sadece "azmin zaferi" demek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim, yazarak kazanmaya başlamış olmanıza çok sevindim, ben de sizi tebrik ediyorum:)
      Sevgiler..

      Sil
  39. Merhaba,
    Uzun süredir sizi okuyorum ama ilk defa yorum yazıyorum. makale yazma serüvenine ilk defa başladığımda yazılarınız önümü görmeme yardım etti ve inanın aynı süreçlerden geçtik. Çok şükür şu anda istediğim bir ücrete çalışma fırsatı buluyorum. Ben de iki ay önce internetten para kazanabileceğimi rüyamda görsem inanmazdım. Edebiyat öğretmeniyim ve sevdiğim işi yapmak çok güzel. Çok samimi bir insansınız. Gerçekten tüm güzellikleri hak ediyorsunuz. İnşaallah bundan sonra da her şey istediğiniz gibi olur. Verdiğiniz öğütler için de ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanın çok duygulandım bu yazdıklarınızla. Sevgiler..

      Sil
  40. Harika bir yol hikayesi!
    Klasik olacak belki ama, "azmin zaferi" tabirinin ayaklı temsilcisisiniz bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,aslında evet yaşam öykümde azim hikayeleri pek çoktur, anlatsam roman olur:) sevgiler..

      Sil
  41. Tebrikleeeer! Çok güzel istemişsiniz gerçekten. Aslında benim de istediğim tam olarak buymuş yazıyı okuduktan sonra farkettim. Artık ben de her gün bu yazıyı okuyup böyle bir iş isteyeceğim. Umarım hakettiğiniz yerlere en kısa zamanda ulaşırsınız. Darısı da başıma. Sizin adınıza inanılmaz sevindim. Blogunuza geç rastladığım için kendi adıma da üzüldüm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim, nisanda bir yıl dolacak neredeyse. Darısı sizin başınıza olsun, sevgiler :)

      Sil
  42. Bir önce ki yazınızı tesadüfen okudum ve çok beğendim. Şimdi de hayatınız tam da dilediğiniz gibi olumlu olarak değişmeye başlamış. Sizi tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet olumlu ve güzel şeyler olmaya devam ediyor, teşekkürler :)

      Sil
  43. Tebrik ederim...Başarılar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, o işten ayrıldım 2 ay önce ama olsun, bu bile tebrik edilesi bir durum :)

      Sil
  44. Sizinle maalesef bugün tanıştım. Ne diyelim nasip mi? Kimbilir belkide tembellik.Herneyse umarım hala mutlu ve huzurlusunuzdur ve hep öyle olursunuz. İYİ İNSANLAR bunu hak ediyor ve umarım birgün sizide iyi bir ata binip bu diyardan uzaklaşmak zorunda bırakacak insanlarla imtehan olmassınız. Hoşçakalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Hayata aynı pencereden bakan insanların bir şekilde yollaı kesişiyor, bu da güzel bir şey.
      Bu bahsettiğim işten aralık 2015'de ayrıldım, ama mutluyum ve huzurluyum.
      Teşekkür ederim, her zaman yorumlarını beklerim, sevgiler...

      Sil